Tak chlapáci právě jsem to dobastlil…..kazoš, už hraje jako nový

ejjjjj, pecka....
Takže, vypájel jsem vstupní a výstupní kondy a koupil nové, našupal je do desky a stále nic, tak jsem ještě dokoupil zbytek kolem IO co jsem vyznačil na fotce 01 žlutě, zapojil a konečně to začalo vařit v plném výkonu, perfekt stereo ve stejné síle na P i L repro, normálně jsem si málem cvrknul štěstím :0)))).
Protože mě zajímalo jak na tom ty staré kondy jsou, tak jsem je vzal do prodejny se součástkami, kde jsem nakupoval new kondy a ochotný pán co mu to tam patří mi je přeměřil na speciálním měřáku na kondy a VÝSLEDEK…? Ty vstupní a výstupní ……0,47uF a 100uF vykazovali „0“ a v podstatě všechny kolem IO vykazovaly buď nula anebo nějaké nic, prostě totál vyschlé, přesto, že se tvářily, jako nové mrchy.
Když jsem zjistil, jak na tom byly kondy okolo IO, tak jsem ještě dokoupil zbytek kondů co jsou na celé zdrojové desce a vyměnil, takže jsou vyměněné všechny
( kromě těch zelených blech, asi jsou to taky kondy, ale nevim jestli se taky, tak serou).

.
Všechny kondy stály cca 60 Kč a potenciometr 190 Kč.
Jinak ten potenciometr jsem ještě zkusil na drátkách a byl opravdu nepoužitelný, a aby to hrálo, tak se do něj muselo klepat a pak střídavě hrál L nebo P reprák, takže po smrti. A to že přestal jí řádně ten zvuk a nefachal ten IO zesík byla asi shoda náhod no.
Nyní, už je vše OK a já všem moc děkuji za čas a pomoc, hlavně masárovi za nákresy a plánky, i tomuto fóru ....jste borci
Na začátku jsem to pomalu nesl do popelnice a s vámi jsem to prostě dal, mazec, mám radost
PS: masare, kde jsi sehnal prosím ty nákresy, vygooglil, nebo je na to nějaký spešl web, kde jsou nákresy a servisní dokumenty všeho možného ?