Plazma samsung PS43D450
Moderátor: Moderátoři
Plazma samsung PS43D450
P.S. je mi jedno či tu TV zničím alebo nie aj tak bola určená do šrotu keby sa podarila opraviť bude v dielni ak nie ZD .
Ak tam je EEPROM, skus ju prehodit z povodnej dosky. Ak teda nie je odpalena. Pripadne aj flash.
[edit]
Este ma napadla jedna vec: z akeho zdroja tam pustas ten signal? Ak s HDMI alebo VGA, tak skus namiesto neho analog, ci to bude OK. Ak ano, tak treba prehodit EEPROM pri HDMI/VGA.
Já jsem dnes shodou okolností dostal taky starou plasmu SAMSUNG 42 palců (na přesný typ kouknu zítra, ale dle velikosti okolního rámečku to bude něco staršího než máš ty). Jen svítila a na DO reagovala LED, ale ani relé nezacvakalo. Protože od pohledu byl prakticky stejný zdroj s tím mým 50 palcovým zaheslovaným plasmomonitorem co jsem tu řešil dříve, tak jsem je zkusil prohodit, abych potvrdil/vyvrátil jeho vadu. A hle - TV zacvakala a naběhla, ale obraz mám jako ty... Na zdroji je zaškrtávací políčko verze 42 nebo 50, takže mne napadá, nemůže ti to rozlišení určovat zdroj?
Jestli bude zítra čas, zkusím to víc prozkoumat, ale na víkend přijede návštěva, tak asi moc času mít nebudu.