součásky už mám desku taky má rozměry 80x60 snad to bude stačit.Diody budou 10mm od kraje a 20mm od zhora a pak mezi kažkou diodou vzálednost 10mm.Na hoře u diod by měli byt vyvody + a -.Krabičku na to už mám udělanou pro to ty rozměry.No a ted se dostávám k tomu problému návrh DPS někdo my řekl at si pořídím eagle udělal jsem v tom schéma ale DPS my vubec nešel udělat prostě tam vždy něco křížilo už nevím co mam dělat potřebju DPS snad by mělo byt i v nějakém časopise radio ale nevim v jakém a teprve z elektronikou začínám.
Elektronická kostka pomoc! (začatečnik)
Moderátor: Moderátoři
-
Martinez
Elektronická kostka pomoc! (začatečnik)
součásky už mám desku taky má rozměry 80x60 snad to bude stačit.Diody budou 10mm od kraje a 20mm od zhora a pak mezi kažkou diodou vzálednost 10mm.Na hoře u diod by měli byt vyvody + a -.Krabičku na to už mám udělanou pro to ty rozměry.No a ted se dostávám k tomu problému návrh DPS někdo my řekl at si pořídím eagle udělal jsem v tom schéma ale DPS my vubec nešel udělat prostě tam vždy něco křížilo už nevím co mam dělat potřebju DPS snad by mělo byt i v nějakém časopise radio ale nevim v jakém a teprve z elektronikou začínám.
2) od toho jsou v eagle volné pimy , prostě je dáš na dva konce drahy kteá se kříží dva piny , a v reálu tyto piny odvrtáš a propojíš , copak si ještě neviděl jednostranou desku z propojkama
3) kdyby si poslal soubor *.brd tak bych ti tu desku upravil ...
-
Martinez
Tady je schéma a to DPS jen to rozházení součástek je divne snažil jsem se to upravit jak potřebuju ja el prostě vždy se tam něco křižilo
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
74AC00 přežije ve zdraví 25mA, horší to bude s jeho nákupem, dalo by se nahradit i nějakým výkonnějším typem s OC.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- Přílohy
-
propojka.PNG- (15 KiB) Staženo 83 x
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Já osobně dávám prokov a spoj z druhé strany a projdou mě i kontroly. V osazováku pak zapnu kromě obrysů součástek atd. i horní vrstvu.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele: