"Dostal jsem za úkol" od jedné známé abych pro ni vytipoval notebook, ale protože nejsem takový "machr "
Tip na nový Notebook
Moderátor: Moderátoři
- markoni
- Kontaktovat uživatele:
Tip na nový Notebook
"Dostal jsem za úkol" od jedné známé abych pro ni vytipoval notebook, ale protože nejsem takový "machr "
- markoni
- Kontaktovat uživatele:
Pokud to zase tak dobrá známá není, tak jedině úplně nové se zárukou a ne s kecama po jednom roce, že je to staré, použité, mohlo to být nové a "lepší" za ty prachy atd. A vždycky se najde nějaký mladý exot, co prolezl elektro průmyslovkou a všemu nejlépe rozumí, který bude mít zlaté rady. Můžeš vybrat to nejlepší použité, ale u člověka, který tomu vůbec nerozumí, tak po určitém čase prostě pohoříš.
Rekl jsem ji radeji ze tomu nerozumim a tobe doporucuju totez. Aspon trochu pouzitelne notasy zacinaji nekde kolem 25k. Kdyz ji na nejake sracce s ARMem pojede polovina veci pomalu a druha vubec, budes za blba ty.
termit256 píše:Pred casem po mne neco podobneho chtela sousedka. V zivote jsem ji nevidel nekde notas prenaset, ma ho doma na stole, pripojila k nemu mys a plastove bedynky. Kdyz jsem se ji ptal proc ten pitomy notas s malou obrazovkou a mizernou klavesnici, rikala ze vsechny kamosky maj notasek tak ona prece nebude mit tu obrovskou skaredou skatuli pod stolemPry to chce jen na internet, filmy a hry a cenove tak kolem 10k
Rekl jsem ji radeji ze tomu nerozumim a tobe doporucuju totez. Aspon trochu pouzitelne notasy zacinaji nekde kolem 25k. Kdyz ji na nejake sracce s ARMem pojede polovina veci pomalu a druha vubec, budes za blba ty.
Jo, a ma to permanentne napichle na zdroji a po dvou rokach se bude divit ze baterka bude mrtva