Tip na nový Notebook

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
markoni
Kontaktovat uživatele:

Tip na nový Notebook

#1 Příspěvek od markoni »

Zdravím
"Dostal jsem za úkol" od jedné známé abych pro ni vytipoval notebook, ale protože nejsem takový "machr " :D jak si o mě ona myslí a pochopitelně ji nechám si to myslet :D tak se obracím na zdejší odborníky.Cenový strop asi 12000 a nic speciálního hry nehraje.Bude si ho kupovat na podzim díky za tipy na počítače vhodných typů.
keemo

#2 Příspěvek od keemo »

V teto cene je to jedno.Po dvou rokach se zacnou sypat plasty bez ohledu na znacku... jinak je to o stesti na dany kus. Spis bych se zameril na repasovane notebooky z firem, ty byvaj lepsi nez bezna spotrebka a za rozumny peniz. Az budes mitvybrano, muzeme se bavit dal.
markoni
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od markoni »

forbidden
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od forbidden »

Asi tak, radši vezmu tři roky starej business model Dellu za 9000,-, než novou srágoru za 12000,-.
markoni
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od markoni »

forbidden píše:Asi tak, radši vezmu tři roky starej business model Dellu za 9000,-, než novou srágoru za 12000,-.

Kde se to kupuje starší ? já nemám takový přehled tak to píši tady aby jste mi poradily
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od forbidden »

Tu se koukni.
keemo

#7 Příspěvek od keemo »

p32

#8 Příspěvek od p32 »

Pokud je to dobrá známá, tak ji nevybírej nic s menší uhlopříčkou než 17,3".
Pokud to zase tak dobrá známá není, tak jedině úplně nové se zárukou a ne s kecama po jednom roce, že je to staré, použité, mohlo to být nové a "lepší" za ty prachy atd. A vždycky se najde nějaký mladý exot, co prolezl elektro průmyslovkou a všemu nejlépe rozumí, který bude mít zlaté rady. Můžeš vybrat to nejlepší použité, ale u člověka, který tomu vůbec nerozumí, tak po určitém čase prostě pohoříš.
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Hubert_79 »

Použité pro sebe, pro známé ne. Podělá se to, někdo ji řekne že si měla vybrat líp a podobně. A za vola bude kdo? No ty.
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
CZJKP1
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od CZJKP1 »

Souhlasím, cokoliv co je bussines třída bude lepší než něco z Alzy.
Je třeba si uvědomit že mají MIL certifikaci a nový by stál 40.000 a víc...

Koupil jsem si takto z firmy Lenovo ThinkPad T530 a nestěžuji si.
termit256

#11 Příspěvek od termit256 »

Pred casem po mne neco podobneho chtela sousedka. V zivote jsem ji nevidel nekde notas prenaset, ma ho doma na stole, pripojila k nemu mys a plastove bedynky. Kdyz jsem se ji ptal proc ten pitomy notas s malou obrazovkou a mizernou klavesnici, rikala ze vsechny kamosky maj notasek tak ona prece nebude mit tu obrovskou skaredou skatuli pod stolem :-) Pry to chce jen na internet, filmy a hry a cenove tak kolem 10k
Rekl jsem ji radeji ze tomu nerozumim a tobe doporucuju totez. Aspon trochu pouzitelne notasy zacinaji nekde kolem 25k. Kdyz ji na nejake sracce s ARMem pojede polovina veci pomalu a druha vubec, budes za blba ty.
rnbw

#12 Příspěvek od rnbw »

Presne tak, ruky prec.
Ked za tu cenu odporucis pouzity notebook, tak budes pocuvat, ze mohla mat novy. A ked odporucis novy, tak budes pocuvat, ze je to smejd.
keemo

#13 Příspěvek od keemo »

termit256 píše:Pred casem po mne neco podobneho chtela sousedka. V zivote jsem ji nevidel nekde notas prenaset, ma ho doma na stole, pripojila k nemu mys a plastove bedynky. Kdyz jsem se ji ptal proc ten pitomy notas s malou obrazovkou a mizernou klavesnici, rikala ze vsechny kamosky maj notasek tak ona prece nebude mit tu obrovskou skaredou skatuli pod stolem :-) Pry to chce jen na internet, filmy a hry a cenove tak kolem 10k
Rekl jsem ji radeji ze tomu nerozumim a tobe doporucuju totez. Aspon trochu pouzitelne notasy zacinaji nekde kolem 25k. Kdyz ji na nejake sracce s ARMem pojede polovina veci pomalu a druha vubec, budes za blba ty.

Jo, a ma to permanentne napichle na zdroji a po dvou rokach se bude divit ze baterka bude mrtva :D
termit256

#14 Příspěvek od termit256 »

Rekl bych ze ona ani nevi ze se notas da provozovat bez snury v zasuvce :-)
Ondra2

#15 Příspěvek od Ondra2 »

Já mám taky noťas ve funkci desktopu doma a už bych nechtěl jinak. Proč bych měl na pár mejlů a shlédnutí počasí živit 3 bedny s hromadou kabelů a spotřebou jak tank? Že odejde baterka? No a co, ona by odešla při cyklování taky. Aspoň to můžu hodit pod stůl když přijde návštěva, nemusím odpojovat 15 kabelů, když to chci přenést... Pro domácí použití je noťas skvělá volba i když se nepřenáší. Každopádně bych také šel do repase z eurotechu, v ceně okolo 6 tisíc je to tak nejlepší poměr cena/výkon.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“