X Treme Portable Wireless Speaker
Moderátor: Moderátoři
díky za názory - prosil jsem o manuál, protože to prostě neumím naladit. Aby bylo jasno - bylo to prodáno jako rádio, kde si naladíme stanice, uložíme do paměti a pak prostě spustíme...
to číslo je opravdu na prodavače, ale velice slušně slibuje, že do tržnice Modřan přijede....ostatní znáte. Máte pravdu v tom, že ke své původní profesi jsem potřeboval kladivo, pilník a šikovné ruce, jinak jsem výuční list zámečníka nedostal, ale to již je minulé století...proto tato moderní technika má u mne respekt a bojím se, abych něco nezvoral...texty v cizím jazyce ....promiňte prostě neumím.¨
Proto moc prosím, pomozte - poraďte, jak tam dostat ty stanice a jak to ovládat - flešku mám, ale nahrávat do toho muziku a pak ji pouštět, je až na druhém místě.... ještě jednou díky Zdeněk
Aby bylo jasno, tohle není rádio a není na tom co ladit. Je to přehrávač, do kterého se pouští hudba z připojené USB-flešky nebo bezdrátově z mobilního telefonu, tabletu nebo PC.zdenek555 píše:Aby bylo jasno - bylo to prodáno jako rádio, kde si naladíme stanice, uložíme do paměti a pak prostě spustíme...
- Artaban001
Pokud tam je rádio, poznáš, když v zapnutým stavu mačkáš mode. přepínáš s tím jednotlivý druhy provozu - Bluetooth, audiovstup, nebo MP3 z flashpaměti (pokud tam takovýho něco je). Módy to ohlašuje buď různým pípnutím, nebo hlasem - někdy i v podivným jazyku (měl jsem v čínštině a ve španělštině).
Bluetooth - Dlouhým stiskem play, nebo mode (musíš vyzkoušet) se přepneš do modu párování. V telefonu si najdeš zařízení bluetooth, dáš vyhledat nový, počkáš, až se Ti tam objeví to, co se Ti tam před tím neobjevovalo a dáš přidat. někdy to chce kód typu 1234. Při spárování to nějak pípne, nebo to něco zakecá a seš na to připojen.
Rádio - tento mód poznáš i podle toho, že to bude šumět. Vyzkoušíš připojit samotný nabíjecí kabel, nebo propojku jack-jack. Kde se Ti změní šum, tak ten vstup slouží jako anténa. Dlouhým stiskem mode, nebo play (musíš vyzkoušet) dojde k proladění stanic a naskládání do paměti. Stanice pak přeblikáváš šipkama.
Mediaplayer - někdy se aktivuje sám,po připojení paměťovýho média. Někdy na to musíš přepnout. Přehrává to skladby v pořadí, v jakém byly uloženy na flešku, nebo podle abecedy.
Nábíjení - nabíjíš to zdrojem 5V/1A, který si můžeš půjčit z telefonu, nebo z USB portu počítače. Nabíjíš tak dlouho, až Ti tam zhasne něco, co tam svítilo, nebo to změní barvu z červené na zelenou.
Pokud by tam mělo být dostupný rádio, tak by to na krabici mělo být napsaný, nebo se při přeblikávání režimů má ozvat šum.l
*Tento návod funguje na většinu BT reproduktorů.*
FM rádio v těchto přehrávadlech není pravidlem a prodejce s Tebou možná vyjebal
- pocitujlasku
prosil jsem o manuál, čili způsob naladění rádia, uložení do paměti a pod., protože toto nám prostě nejde.... používat rádio jako přehrávač z flešky sice jde, ale žena chce rádiostanice... máte pravdu, kladivo a pilník byla moje doména, bez šikovných rukou bych nedostal výuční list, ale to bylo opravdu v minulém století....tato technika ve mě budí respekt a nechci nic zkazit. to číslo opravdu na prodejce, ale vymlouvá se, nebo slibuje. Dnes jsem byl na tržišti a prodejce opět nepřítomen.... tak prosím, poraďte.
díky ještě jednou Zdeněk
https://www.navod-k-obsluze.cz/prenosny ... 3414-navod
https://shop.atoselektro.cz/xtreme-401- ... sticomment
Potom vyzkoušet co Ti radil Artaban a nebo dále schánět návod...
teď jsem se vrátil z tržnice, prodejce tam byl a po nepříjemném dohadování jsem dostal peníze zpět. Takže radši půjdeme do obchodu.....
Pokud se žena rozhodne pro stejný, či obdobný typ. mohu oskenovat návod a zájemcům poslat. Uvidím, jak nákup dopadne.
Ještě jednou díky
Zdeněk
- Artaban001