X Treme Portable Wireless Speaker

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
zdenek555

#16 Příspěvek od zdenek555 »

Přátelé,
díky za názory - prosil jsem o manuál, protože to prostě neumím naladit. Aby bylo jasno - bylo to prodáno jako rádio, kde si naladíme stanice, uložíme do paměti a pak prostě spustíme...
to číslo je opravdu na prodavače, ale velice slušně slibuje, že do tržnice Modřan přijede....ostatní znáte. Máte pravdu v tom, že ke své původní profesi jsem potřeboval kladivo, pilník a šikovné ruce, jinak jsem výuční list zámečníka nedostal, ale to již je minulé století...proto tato moderní technika má u mne respekt a bojím se, abych něco nezvoral...texty v cizím jazyce ....promiňte prostě neumím.¨
Proto moc prosím, pomozte - poraďte, jak tam dostat ty stanice a jak to ovládat - flešku mám, ale nahrávat do toho muziku a pak ji pouštět, je až na druhém místě.... ještě jednou díky Zdeněk
workhard
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od workhard »

Vyhoď to a kup si normální rádio.
Věci,které fungují,se ZÁSADNĚ neopravují...
masar

#18 Příspěvek od masar »

zdenek555 píše:Aby bylo jasno - bylo to prodáno jako rádio, kde si naladíme stanice, uložíme do paměti a pak prostě spustíme...
Aby bylo jasno, tohle není rádio a není na tom co ladit. Je to přehrávač, do kterého se pouští hudba z připojené USB-flešky nebo bezdrátově z mobilního telefonu, tabletu nebo PC.
:wink:
Artaban001

#19 Příspěvek od Artaban001 »

Ahoj. Asi nahoře máš pár tlačítek. Bude tam určitě Play, pak Mode, a možná šipky na hlasitost (zesilování a ztlumení).
Pokud tam je rádio, poznáš, když v zapnutým stavu mačkáš mode. přepínáš s tím jednotlivý druhy provozu - Bluetooth, audiovstup, nebo MP3 z flashpaměti (pokud tam takovýho něco je). Módy to ohlašuje buď různým pípnutím, nebo hlasem - někdy i v podivným jazyku (měl jsem v čínštině a ve španělštině).
Bluetooth - Dlouhým stiskem play, nebo mode (musíš vyzkoušet) se přepneš do modu párování. V telefonu si najdeš zařízení bluetooth, dáš vyhledat nový, počkáš, až se Ti tam objeví to, co se Ti tam před tím neobjevovalo a dáš přidat. někdy to chce kód typu 1234. Při spárování to nějak pípne, nebo to něco zakecá a seš na to připojen.
Rádio - tento mód poznáš i podle toho, že to bude šumět. Vyzkoušíš připojit samotný nabíjecí kabel, nebo propojku jack-jack. Kde se Ti změní šum, tak ten vstup slouží jako anténa. Dlouhým stiskem mode, nebo play (musíš vyzkoušet) dojde k proladění stanic a naskládání do paměti. Stanice pak přeblikáváš šipkama.
Mediaplayer - někdy se aktivuje sám,po připojení paměťovýho média. Někdy na to musíš přepnout. Přehrává to skladby v pořadí, v jakém byly uloženy na flešku, nebo podle abecedy.
Nábíjení - nabíjíš to zdrojem 5V/1A, který si můžeš půjčit z telefonu, nebo z USB portu počítače. Nabíjíš tak dlouho, až Ti tam zhasne něco, co tam svítilo, nebo to změní barvu z červené na zelenou.
Pokud by tam mělo být dostupný rádio, tak by to na krabici mělo být napsaný, nebo se při přeblikávání režimů má ozvat šum.l
*Tento návod funguje na většinu BT reproduktorů.*
FM rádio v těchto přehrávadlech není pravidlem a prodejce s Tebou možná vyjebal
pocitujlasku

#20 Příspěvek od pocitujlasku »

ono to radio tam mozno bude, ja som si raz za 2 eura kupil taky mini reproduktor, vraj bt a usb player, ale pri prepinani rezimu mi to hovorilo aj fm mode a skutocne sa tam dali naladit stanice, aj ked v navode o tom nebola ani zmienka. Len pozor, ono to ako antenu pouziva ten nabijaci usb kabel :) co som zistil nahodou, ked som sa snazil tyzden naladit nejaku stanicu a raz nahodou som tam nechal ten usb kabel a zrazu to zacalo hrat :)
No vidis, a tak si sa bal
zdenek555

#21 Příspěvek od zdenek555 »

Přátelé,
prosil jsem o manuál, čili způsob naladění rádia, uložení do paměti a pod., protože toto nám prostě nejde.... používat rádio jako přehrávač z flešky sice jde, ale žena chce rádiostanice... máte pravdu, kladivo a pilník byla moje doména, bez šikovných rukou bych nedostal výuční list, ale to bylo opravdu v minulém století....tato technika ve mě budí respekt a nechci nic zkazit. to číslo opravdu na prodejce, ale vymlouvá se, nebo slibuje. Dnes jsem byl na tržišti a prodejce opět nepřítomen.... tak prosím, poraďte.
díky ještě jednou Zdeněk
masar

#22 Příspěvek od masar »

Prostě jsi naletěl, smiř se s tím.
barnodaj

#23 Příspěvek od barnodaj »

Tady máš odkaz, návod pro originál:
https://www.navod-k-obsluze.cz/prenosny ... 3414-navod
rnbw

#24 Příspěvek od rnbw »

Predaj to a kup normalne radio.
Aj keby tam radio bolo (ako pisal pocitujlasku), tak to bude smejd, kde sa nielen stanice nedaju ulozit, ale neda sa ani zistit, aku frekvenciu mas vlastne naladenu.
barnodaj

#25 Příspěvek od barnodaj »

Potom je možnost, že máš tuto verzi:
https://shop.atoselektro.cz/xtreme-401- ... sticomment
Potom vyzkoušet co Ti radil Artaban a nebo dále schánět návod...
Přílohy
repro1.png
repro1.png
repro.jpg
repro.jpg
masar

#26 Příspěvek od masar »

barnodaj píše:Potom je možnost, že máš tuto verzi:...

To těžko. Vždyť jeho krabice vypadá takto:Obrázek
Kromě toho si stačí vybrat odpovídající video zde a hned je jasné, o co jde.
zdenek555

#27 Příspěvek od zdenek555 »

Přátelé díky všem....

teď jsem se vrátil z tržnice, prodejce tam byl a po nepříjemném dohadování jsem dostal peníze zpět. Takže radši půjdeme do obchodu.....
Pokud se žena rozhodne pro stejný, či obdobný typ. mohu oskenovat návod a zájemcům poslat. Uvidím, jak nákup dopadne.
Ještě jednou díky

Zdeněk
Artaban001

#28 Příspěvek od Artaban001 »

Jdi do Lamaxu, Sencoru, či něco z Lídlu,nebo cokoliv, co je k mání v nejbližším kamenným elektru. Lamax Beat streat st1 kupříkladu rádio má a je celkem použitelný. Jinak klasických rádií z kolečkem vhodný pro technický antitalnty, nebo ignoranty se i v současný době prodává dost. Každopádně návod je vždy k dispozici.
zdenek555

#29 Příspěvek od zdenek555 »

Přátelé,
mám již doporučený Lamax a tak posílám alespoň ovládání čudlíků.....díky za rady

Zdeněk
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“