Generálka RLC BM509
Moderátor: Moderátoři
Generálka RLC BM509
Při tý příležitosti jsem si všiml, že na deskách jsou desítky zelenejch Tesláckejch radiálů elytů, pár hnědejch hovňousů, kupodivu nepopraskanejch a taky spousta axiálních elytů. Měřák je odhadem z konce 70-tých let. Je trochu rozjetej, ukazuje na základních rozsazích trochu rozdílný hodnoty než s upřesňující dekádou , (přepínač vlevo nahoře).
Dělal jste někdo na BM509 generálku? Vyměmit ty zelený elyty a hovňousy? Myslím, že se říkalo, že zeleňouři jsou dost mizerný. Bude potřeba měnit i axiální elyty, ty snad Tesla dělala dost kvalitní?
Díky
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Ta generálka by mě zajímala taky, ale z principu se mě nezdá, že by nějak "hnil"...
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- Ivan_Ryger
- Bydliště: Jára Cimrman- "Uppsala, Uppsala,... tam jsem taky nebyl"
EKKAR píše:Tak myslím si, že Jirka má co se "zeleniny" týče poměrně dost zkušeností sám za sebe ...
Čoveče, budeš se divit ale věcí se zeleňourama jsem moc v ruce neměl. Všude byly většinou axiály a s nima (hlavně s TFxxx) žádný problémy nebyly. No a do svých bastlů jsem cpal místo zeleňourů tantalový kapky, kdysi jsem jich dostal asi kilovej pytlík směsi všech, co Lanškroun dělal. Spousta lidí na ně plive, ale já snad nikdy žádnej nemusel měnit.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
A kutilmile - nelituju tě
- elektrosvit