Osciloskop C1-112 nejde multimetr -Opraveno

Problémy s měřícími přístroji, detektory fyzikálních veličin, detektory kovů a další

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
pavelh

Osciloskop C1-112 nejde multimetr -Opraveno

#1 Příspěvek od pavelh »

Hezký den všem, prosím nemáte někdo servisní manual kde jsou i plošné spoje a měřící body? Osciloskop se mi podařilo opravit, multimetr zobrazuje neměří a kmitá. Něco jsem našel na netu,ale bez desek a měřících bodů. Našel jsem ho na burze a nemohl jsem ho tam nechat,tak jsem ho koupil. Asi to znáte,připomíná mi mládí 8O :D
Naposledy upravil(a) pavelh dne 30 črc 2019, 18:56, celkem upraveno 1 x.
PavelFF

#2 Příspěvek od PavelFF »

Taky jsem ho před lety opravoval. Nějakou fragmentovanou dokumentaci jsem tehdy postahoval a byla myslím celkem dostačující k opravě digitální části(chyběly některé "segmenty" v číslicích).
Momentálně mám PC v opravě, takže se nepodívám. Ale kdybys nebyl úspěšný jinde, pošlu ti co mám, až se k tomu dostanu. Byly to soubory typu "dejavu", jak je v Rusku obvyklé. Možná se vyskytovaly dvě verze přístroje (?) a dvě verze schémat. Jestli si to zas nepletu s C1-118.
pavelh

#3 Příspěvek od pavelh »

Děkuji za odpověd,taky jsem ho už opravoval před mnoha lety a vím že jsem měl komplet manual,ale nemohu ho najít kam jsem ho založil,ach jo :( Kdybys něco našel,dej vědět děkuji.
EKKAR

#4 Příspěvek od EKKAR »

0,36s práce Ujce Ghůůůghla, čtvrtej odkaz - Осциллограф-мультиметр С1-112 схема принципиальная ... směřující SEM. Máš tam celý schéma i s vobrázkama v normálním .png formátu - déžavý nepotřebuješ.
Celej výsledek vyhledávání je [url=https://www.google.cz/search?source=hp&ei=P8YcXdLIM4zYmwX83ZLQBA&q=c1-112a+инструкция&oq=C1-112&gs_l=psy-ab.1.2.0l4j0i30l6.4019.4019..9301...0.0..0.101.196.1j1......0....2j1..gws-wiz.....0.7bibgQ-hG6I]TADY[/url] - pokud si chceš vybrat jinou sajtu, máš možnost ... Jediný co je bezpodmínečně nutný je NEBÁT SE AZBUKVIČNEJCH STRÁNEK.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
jezevec
Hlavní moderátor
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od jezevec »

Pošli mi emailovou adresu, šupnu ti to tam.
fredis

#6 Příspěvek od fredis »

Existují dvě verze tohoto přístroje. Opravovat ten multimetr je opravdu zábava :twisted: . Jednou mě to stačilo :lol: .Pro tu starší verzi mám manuál i překlad :wink: . Ten tu zveřejňovat nebudu, stačí že SMITH šíří můj překlad na C1-94, coby svůj po netu, zmetek :twisted: .
Rotor rotuje a stator stagnuje...
pavelh

#7 Příspěvek od pavelh »

EKKAR děkuji prohledám to.
jezevec děkuji
pavelh

#8 Příspěvek od pavelh »

fredis ano já vím ,že jsou dvě verze nepamatuješ si co jsi tam opravoval?
EKKAR

#9 Příspěvek od EKKAR »

Jinak azbukvičný překlady do běžný lidštiny dělám taky - byť oficiálního papíru alias bumági na to nemaje, musím se spokojit s barterovým oceněním ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
pavelh

#10 Příspěvek od pavelh »

fredis máš SZ
SMITH

#11 Příspěvek od SMITH »

Vážený pán Fredis .

Nič nešírim po nete . Preklad manuálu som niekde stiahol , už ani neviem kde . Nakoľko nemal prvú stranu , tak som ju pridal s fotkou osciloskopu a malým nickom aby bolo jasne o aký prístroj sa jedná . Nikde v celom preklade nie je zmienka o mene prekladateľa .

Na vašu výhražnú výzvu som uloženie manuálu stiahol resp . požiadal o stiahnutie admina . ( Bola v uploade tohoto fóra ) .

Tak vás žiadam aby ste sa zdržali invektív voči mojej osobe .
:-) Nikdy neříkejte, že něco nejde, protože vždy se najde blbec, který neví, že to nejde, a udělá to ! :-)
Úspěch je špatný učitel. Kvůli němu si chytří lidé myslí, že nemohou prohrát. (Bill Gates)
fredis

#12 Příspěvek od fredis »

Tohle asi spadlo z nebe : http://www.ebastlirna.cz/modules.php?na ... &start=135
Úplně dole. Stejný jako můj originál :wink: . To je ale náhodička....
Rotor rotuje a stator stagnuje...
SMITH

#13 Příspěvek od SMITH »

Vážený pane Fredis

Ako som už písal ten manuál som kedysi dávno stiahol niekde z netu . Bol bez akýchkoľvek insignií , alebo čohokoľvek podľa čoho by sa dal identifikovať autor .

Ten manuál bol v uploade viac ako 2 roky a zatiaľ si ho stiahlo cca 100 uživateľov , tak kde beriete istotu , že ho ja šírim po nete ?

Len tak pod okraj : Keď že sa vyhlasujete za autora prekladu , samozrejme máte písomne potvrdenie od autora originálu , že ste jeho dielo mohli oficialne preložiť a on vám váš preklad autorizoval ...

Viac sa už k tomu to nebudem vyjadrovať a przniť túto tému ...
jezevec
Hlavní moderátor
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od jezevec »

fredis píše:Tohle asi spadlo z nebe : ...

Jestliže dáš něco k dispozici na fóru či jinde na netu, musíš počítat s tím, že to začne žít vlastním životem bez jakékoliv možnosti to nějak ovlivnit.
Tak nechápu, nad čím se vzrušuješ.
pavelh

#15 Příspěvek od pavelh »

Opraveno vadný MC40 a T83.
Odpovědět

Zpět na „Měřící přístroje, detektory fyzikálních veličin“