Osciloskop C1-112 nejde multimetr -Opraveno
Moderátor: Moderátoři
Osciloskop C1-112 nejde multimetr -Opraveno
Momentálně mám PC v opravě, takže se nepodívám. Ale kdybys nebyl úspěšný jinde, pošlu ti co mám, až se k tomu dostanu. Byly to soubory typu "dejavu", jak je v Rusku obvyklé. Možná se vyskytovaly dvě verze přístroje (?) a dvě verze schémat. Jestli si to zas nepletu s C1-118.
Celej výsledek vyhledávání je [url=https://www.google.cz/search?source=hp&ei=P8YcXdLIM4zYmwX83ZLQBA&q=c1-112a+инструкция&oq=C1-112&gs_l=psy-ab.1.2.0l4j0i30l6.4019.4019..9301...0.0..0.101.196.1j1......0....2j1..gws-wiz.....0.7bibgQ-hG6I]TADY[/url] - pokud si chceš vybrat jinou sajtu, máš možnost ... Jediný co je bezpodmínečně nutný je NEBÁT SE AZBUKVIČNEJCH STRÁNEK.
A kutilmile - nelituju tě
Nič nešírim po nete . Preklad manuálu som niekde stiahol , už ani neviem kde . Nakoľko nemal prvú stranu , tak som ju pridal s fotkou osciloskopu a malým nickom aby bolo jasne o aký prístroj sa jedná . Nikde v celom preklade nie je zmienka o mene prekladateľa .
Na vašu výhražnú výzvu som uloženie manuálu stiahol resp . požiadal o stiahnutie admina . ( Bola v uploade tohoto fóra ) .
Tak vás žiadam aby ste sa zdržali invektív voči mojej osobe .
Úspěch je špatný učitel. Kvůli němu si chytří lidé myslí, že nemohou prohrát. (Bill Gates)
Úplně dole. Stejný jako můj originál
Ako som už písal ten manuál som kedysi dávno stiahol niekde z netu . Bol bez akýchkoľvek insignií , alebo čohokoľvek podľa čoho by sa dal identifikovať autor .
Ten manuál bol v uploade viac ako 2 roky a zatiaľ si ho stiahlo cca 100 uživateľov , tak kde beriete istotu , že ho ja šírim po nete ?
Len tak pod okraj : Keď že sa vyhlasujete za autora prekladu , samozrejme máte písomne potvrdenie od autora originálu , že ste jeho dielo mohli oficialne preložiť a on vám váš preklad autorizoval ...
Viac sa už k tomu to nebudem vyjadrovať a przniť túto tému ...