Music 30 Stereo AZS300
Moderátor: Moderátoři
Music 30 Stereo AZS300
Díky.
Domnívám se, že SM k tomuto zesilovači bylo stejně málo, jako bylo vyrobených málo finálních přístrojů.
A ještě divnější je to, že ho nemá v archivech ani nikdo z mých bývalých kolegů - co by nic, jako origo SM nevyhodili.
U jednoho, co ani přesně nevěděl, zdali ho má či nemá, jsme prohledali tři, asi tak 1,5m dlouhé řady v policích skříně, co se pod tím úplně prohýbaly.
Našli jsme fakt kdeco, dokonce i takové SM, o jejichž existenci jsem ani netušil, ale Music 30 Stereo tam prostě nebyl. Kolega je o tři roky starší, než já. Skladuje dokonce i servisáky snad všech tuzemských, maďarských a sovětských televizorů - nejspíš proto, že prostě může. Má na to celkem dost nebytového prostoru a k tomu heslo "někomu se to někdy ještě může hodit".
Neexistence SM Musicu 30 stereo na internetu je taky zajímavá, protože "na internetu je dneska všecko"
Opravdu ho prosím nikdo nemáte?
Opravdu vůbec nikdo z EB, nebo někdo z Vašich přátel, nevlastní papírový originál SM pro zesilovače Music 30 Stereo - AZS300/AZS301?
Popřípadě, nebyl by někdo moc hodný ochoten, buď jej prodat už pro nepotřebnost, zapůjčit k oskenování, či za úplatu čitelně oskenovat?
Sháním i originál/kopii kompletního SM k zesilovačům Supraphon ZC20 či jeho následníka Tesla AZS200.
Velmi bych také uvítal, aspoň kopii originálního SM k zesilovači AZS175.
Je to osazením podobný, ale ne tak ohavný následník plechovo-sporákových předchůdců AZS171 a AZS171/A.
Schémata z Kottka jsou mi bohužel k ničemu - opravit/zrestaurovat tyto zesilovače dovedu snad už i poslepu.
Co mi zásadně chybí, jsou konkrétní požadavky na šumové číslo F a měřicí podmínky k výběrům Ge osazení, na jednotlivé pozice a u všech vyjmenovaných typů zesilovačů.
Za případnou pomoc, či alespoň snahu kohokoli z Vás předem děkuju.