Music 30 Stereo AZS300

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
sinclair

Music 30 Stereo AZS300

#1 Příspěvek od sinclair »

Nemáte prosím někdo k prodeji originál či dobrý sken servisního manuálu pro tento zesilovač?
Díky.
kybl

#2 Příspěvek od kybl »

Leo na aukru za 99kč.Zkus napsat prodejci.
Roman
sinclair

#3 Příspěvek od sinclair »

Zmizel i s ostatními nabízenými dřív, než jsem stačil cokoliv udělat..
Domnívám se, že SM k tomuto zesilovači bylo stejně málo, jako bylo vyrobených málo finálních přístrojů.
A ještě divnější je to, že ho nemá v archivech ani nikdo z mých bývalých kolegů - co by nic, jako origo SM nevyhodili.
U jednoho, co ani přesně nevěděl, zdali ho má či nemá, jsme prohledali tři, asi tak 1,5m dlouhé řady v policích skříně, co se pod tím úplně prohýbaly.
Našli jsme fakt kdeco, dokonce i takové SM, o jejichž existenci jsem ani netušil, ale Music 30 Stereo tam prostě nebyl. Kolega je o tři roky starší, než já. Skladuje dokonce i servisáky snad všech tuzemských, maďarských a sovětských televizorů - nejspíš proto, že prostě může. Má na to celkem dost nebytového prostoru a k tomu heslo "někomu se to někdy ještě může hodit".
Neexistence SM Musicu 30 stereo na internetu je taky zajímavá, protože "na internetu je dneska všecko" :D

Opravdu ho prosím nikdo nemáte?
sinclair

#4 Příspěvek od sinclair »

Dovolím si trochu popostrčit toto téma dopředu.

Opravdu vůbec nikdo z EB, nebo někdo z Vašich přátel, nevlastní papírový originál SM pro zesilovače Music 30 Stereo - AZS300/AZS301?
Popřípadě, nebyl by někdo moc hodný ochoten, buď jej prodat už pro nepotřebnost, zapůjčit k oskenování, či za úplatu čitelně oskenovat?

Sháním i originál/kopii kompletního SM k zesilovačům Supraphon ZC20 či jeho následníka Tesla AZS200.
Velmi bych také uvítal, aspoň kopii originálního SM k zesilovači AZS175.
Je to osazením podobný, ale ne tak ohavný následník plechovo-sporákových předchůdců AZS171 a AZS171/A.

Schémata z Kottka jsou mi bohužel k ničemu - opravit/zrestaurovat tyto zesilovače dovedu snad už i poslepu.
Co mi zásadně chybí, jsou konkrétní požadavky na šumové číslo F a měřicí podmínky k výběrům Ge osazení, na jednotlivé pozice a u všech vyjmenovaných typů zesilovačů.

Za případnou pomoc, či alespoň snahu kohokoli z Vás předem děkuju.
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“