zkušenosti s vozy BMW
Moderátor: Moderátoři
zkušenosti s vozy BMW
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
Na druhou stranu mám kámoše, kterej je vyloženě fanda, rozdělá to do šroubku a umí s tím i jezdit. Je z Bořetic, můžu dát kontakt.
Jestli to ale není tím, že jsme nepotřebovali kočkolap, symbol, stačilo, že nás to někam dovezlo, nepršelo na nás... a aspoň jsme věděli, že baba s námi není kvůli vozidlu, ale kvůli nám.
A pak: v Trabantu šla aspoň sklopit opěradla, koberec byl nalepený na stropě, aby nohy nezábly... v Japoncích s tím už byl trochu problém, ale postupně se stává menším a menším...
Ale souhlasím: ať si každý koupí, co libo, jestli utáhne paliva a servis, jeho věc.
nehlede na tom, ze E46 je pomerne kvalitne postaveny a dokonce i trosku zabavny auto. Servis nebude o nic drazsi nez Octavia, i30 apod. s tim rozdilem, ze E46 je celkem prijemne opravitelna. Cena servisu i v autorizaku bude kolem 500kc/h (vetsinou maji na starsi auta dost slevy)...
Nakadah; Nejlip allroad ze?
- pocitujlasku
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
Neodsuzuju to, taky jsem koupil auto proto, že se mi líbilo. Ale umím si už spočítat, jestli budu mít na provoz a nehodlám s tím někde machrovat a příležitostně se omotat kolem stromu.
Ale zrovna 318 touring me neprijde jako "machostroj" na machrovani...
S tim golfem souhlas, zvlast tech 15 let zpatky, v dobe tuzingu to bylo strasny peklo
Jasne, ze staci Fabka s trivalcem na dojeti z A do B, ale pak stejne tak staci mobil a youtube na poslech hudby, a k jidlu si muzu dat salat a rohlik...
PixelOrgy píše:nehlede na tom, ze E46 je pomerne kvalitne postaveny a dokonce i trosku zabavny auto. Servis nebude o nic drazsi nez Octavia, i30 apod. s tim rozdilem, ze E46 je celkem prijemne opravitelna
aspoň toto rád slyším, máš s tím nějaké praktické zkušenosti? já BMW vůbec neznám, znamená to že běžné opravy je schopen provést i průměrný neautorizovaný servis?
Samozrejme u tak staryho auta se budou objevovat ruzny drobnosti uz jen kvuli stari gumovych casti apod...
Vyhoda je spousta nahr. dilu vsude (jak pouzitych, tak novych i aftermarket), vyrobilo se toho fakt hodne.
Treba takto http://autodily.mjauto.cz/bmw/3-e46.html
PixelOrgy píše:Servis nebude o nic drazsi nez Octavia, i30 apod.....Cena servisu i v autorizaku bude kolem 500kc/h (vetsinou maji na starsi auta dost slevy)...
Tak zrovna servis i30 je kvůli drahým dílům, kterým často chybí alternetiva, podle mě peklo na zemi. S Octavií se to vůbec nedá srovnat. Jinak značkové BMW pětikilo na hodinu? Za tuhle cenu Škodovka snad neopraví ani favorita, ne?
Myslím, že servis je ale tak trochu bezpředmětná věc - maximálně nějaká běžná údržba. Vesměs jsou to všechno stará olítaná auta po x-tém majiteli, velmi často jen na dojetí. Při větší poruše to zpravidla nemá smysl opravovat.