Vosí hnízdo v autě
Moderátor: Moderátoři
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Vosí hnízdo v autě
Ovšem toto je masakr: http://www.autoforum.cz/bleskovky/vosy- ... ho-branily
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Vosy před zimou umřou samy od sebe. Potom hnízdo stačí vyházet a vyluxovat. Což bude stejně muset udělat. Nemusel by platit drahou likvidační firmu.
PavelFF píše:V tý Americe to bylo zbytečný. Auto nevypadalo, že by se s ním ještě dalo jezdit. Má tam po lese několik vraků. Nějaký bordelář. Vosy byly daleko od obydlí.
Vosy před zimou umřou samy od sebe. Potom hnízdo stačí vyházet a vyluxovat. Což bude stejně muset udělat. Nemusel by platit drahou likvidační firmu.
Lousiana lezi v subtropickom pasme, takze osy asi mozu vydrzat podstatne dlhsie.
To mě nenapadlo. Tím se vysvětluje, proč jsou některá hnízda na Youtube tak obrovská. Mají na výstavbu několik let.rnbw píše:PavelFF píše:...
Lousiana lezi v subtropickom pasme, takze osy asi mozu vydrzat podstatne dlhsie.
Tady u nás tak velké hnízdo nestačí za sezonu postavit.
Momentálně mám sršně na půdě a váhám, jestli počkat na zimu, nebo je zkusit zlikvidovat. Ony by mi ani nevadily. Nejsou agresivní. Ale zdá se, že mi rozežírají střechu, izolaci a fólií. Je slyšet jak hryžou. Vzhledem k nebezpečí poštípání při likvidaci, jejich užitečnosti a ceně spreje je spíš nechám dožít.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
A jestli ti sršni něco rozebírají, tak spíš nějakej trám. Folii žerou myši a kuny.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]