Debata na dvě strany, ale některý podstatný věci tu úplně nepadly... PCmaniac to i hezky popsal (jo s profi vybavením jako např.ta vyvažovačka se dělá líp než s poloprofi/zastaralým, apod. ... a druhá půlka je o proškolenosti a inteligenci obsluhy...), já teda už několik let geo nedělal, ale zrovna tyhle "víceprvkový" nápravy (to samý "v bledě modrým" má např.Passat) maj jak Nakadah správně zmínil i "proměnlivou sbíhavost při propružení", říká se tomu konstanta sbíhavosti a ta se dokonce nastavuje (asi záleží i jaký má která geometrie data, já mám zběžný srovnání dvou a laserovka vede...) na čepu "hlavice spojovací tyče"/těhlice, což spousta mechaniků bohužel ani neví/neseřizuje... Další věc je třeba ta, že u koncernu jsou/můžou být rozdíly v nastavovaní geo i podle podvozku (PR-kód na dat.štítku - 1BA-standart, pak pro zhoršený cesty, ap.), takže i to správný zvolení přesnýho modelu/podvozku hraje roli... A nejdřív zmínky o puntičkářství a pak prohazování kol (i když to v některých případech - např. tzv. "kuželovitost pneu" - radí i Elsa...), tak snad ne směrových zleva doprava