LM3886
Moderátor: Moderátoři
LM3886
Dalej by som sa chcel spýtať, kedže ma max. napajanie 2x35V tak by mal v pohode zvladať nap. 2x30 V na zaťaži min. 4Ohm. Alebo by sa mohlo stať že by to nezvladol?
Odvaha býva postrachom smrti ale ajtak ju to vôbec neobmekčí.
A kutilmile - nelituju tě
Aj na tom za 240 piše LM3886T. No a ake ma to napajanie pri budeni vstupnym signalom? Viem zabezpečiť napajanie 2x30V, bedne ale len približne - meral som odbor multimetrom jedna ma cez 4 a druha cez 6 Ohm. Sú tam 4 Ohm výhybky.
-
Návštěvník
UnReSt píše:Tak teda koľko asi stoji momentalne LM3886 original? Ako je možne že su aj za 240Sk, čo to su za obvody že su lacnejšie? Fakt budem prekvapeny ked mi tu niekto da link na nejaky online shop kde stoji 480Sk alebo tak okolo.
Aj na tom za 240 piše LM3886T. No a ake ma to napajanie pri budeni vstupnym signalom? Viem zabezpečiť napajanie 2x30V, bedne ale len približne - meral som odbor multimetrom jedna ma cez 4 a druha cez 6 Ohm. Sú tam 4 Ohm výhybky.
Cau ,
Kolko potrebujes hore uvedenych obvodov??????????
Napis svoj korektny mail
měl jsem žebrový chladič cca 20x10cm a žera vysoké cca 3cm, odhadem bych řek , že jsem ho nikdy nezahřál ani na 40°C. Je fakt, že subwoofer nejede pořád, takže pokud by se tento IO použil na běžný zesilovač celého akust. pásma, tak může hřát víc.
Jenže to znamená, že do vstupu musíš pro stejný výkon přivést větší signál, případně koncák opatřit předzesilovačem.
Ještě je jedna možnost, jak tomu pomoci: ve zpětnovazebním RC článku mezi vývody 3 a 9 zvětši oba odpory maximálně na dvojnásobek a kapacitu ve stejném poměru zmenši.
Zvedne se citlivost pro stejný výkon a poněkud se zmenší šířka pásma (ale 50kHz je i tak dost). A patrně se zvětší zkreslení a šum. Tomuhle zesilovači prostě vyhovuje silnější signál na vstupu. Ale, dokud to nezkusíš, nedovíš se to.
Ty "jiné hloubky" asi nedělá LMka, ale přehrávač vytočený na větší hlasitost.