Klasický žiletky na holení
Moderátor: Moderátoři
A kutilmile - nelituju tě
Jinak už vím, proč ty nový skalpely třepí v řezu. Mluvil jsem s nástrojařem chirurgický techniky a ono ostří skalpelu je docela zubatý. Prý je to kvůli tomu, že hladký ostří řeže buňky a ty odumírají a pak se řez špatně hojí. Ty zuby na skalpelu trhají buňky od sebe a pak to lepší srůstá. Docela mě ta informace překvapila.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Hille, zkoušel jsem nový kolečko Olfa se kterým jdou perfektně řezat hadry, dokonce i sklo a uhlík hadry na laminování. Ale na Ceconite se nechytá, neuřízne ho, pouze zatlačí do řezu v zelený řezací podložce. To samý když jsem použil jako podklad vinil.
Jo a Termite, už jsi žiletky asi dlouho nekupoval, jedna stojí 3 x víc.
Celeron píše:Jo a Termite, už jsi žiletky asi dlouho nekupoval, jedna stojí 3 x víc.
https://www.vmd-drogerie.cz/astra-super ... ky-5-kusu/
daji se koupit v cine i levneji, jak jsou na tom s kvalitou ale nemam poneti, tak snad vzkouset.
100-PCS-Topaz-Platinum-Sputtered-Edges
do těch škrabátek se používaji žiletky Solingen, mám ho taky, ale problém s ostřím bude stejný, jak u žiletek, když už moc neseřezává tak ostří "obtáhnu" z obou stran na jemné kůži a chvilku drží. A zkoušel jsi lámací nožíky?
WILKINSON ani nezkoušej, jsou nejhorší z těch, co jsem se holil, někdy jsou k dostání i Gillette, ale holím se dvoubřitými ze zásob, takže nevím.
vrky píše:V obyčejný drogerii. Možná jsem to viděl i v kaufu.
No a to je problém, všechny obyčejný drogérie pohltila Tetka, u nás jsou dvě a krom pičifuků a mazadel na dámský huby tam nic jinýho nemaj. Poslední klasická o který jsem v okolí věděl v Nechanicích skončila s odchodem majitele do penze.