Ořechy a jejich sbírání
Moderátor: Moderátoři
//Nejen že jsme to na základce probírali teoreticky, ale taky jsme měli pracovní vyučování, jak na zahradě, tak v dílnách. Holky ještě něco v kuchyni a taky šití.
Pamatuju se matně na dílny, na pilování stranovýho klíče z plochýho železa (tupým pilníkem), na nějaký zapojování objímek v dřevěným semaforku s celofánovýma okýnkama, na 3,5V 0,3A žárovičky co by nebyl vidět ani v noci.
Na venkovních "pozemcích" snad nějaký uklízení, přenášení bordelu z přístavků sem a tam a nějaký vykopávání plevele, občas i na plochách daleko od školy a ve vlastnictví města nebo čí, asi nějakej kšeft učitelů s někým.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Jednou jsem jen tu vistárii chtěl nacpat do popelnice (to, co opadalo a uschlo) a dvě nestačily. Protože to je fakt nanic jako bioodpad. A místní kontejner na bio - no to bych ho sám naplnil, kdyby na věc přišlo.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Jednou jsem vezl od soustružníka plnej vozejk obilnejch pytlů naládovanejch špónama HDPE. Minul mě náklaďák a dva pytle se vznesly, vyletěly asi 3 m vysoko a po dopadu na zem explodovaly. Uklízel jsem to přes hodinu, každý auto co projelo mi to zase rozfoukalo. Od tý doby bez plachty ani ránu.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!