Prosim o radu ,nema někdo schematko na- Tesla -TVM 375TM ?.Je proražená pojistka T1,6A za ní je odpor 40ohm -po odpájní čené kostky(3vývody-nevím oč de) je připojena na demagnet.smyčku ,se odpor xkrát zvedne-Mylím že je KO .předem Díky za radu.
Tak to vypadá že je opravdu vadný ten pozistor,měl jsem doma rozmláceného oravana a zkusil jsem pozistor z tama,místo pojistky žárovku a rozběhlo se to.Teď ale mám strach jestli to tak můžu nechat aby se něco nestalo co to udělá časem
spravne by tam mel byt pozistor takovy jaky tam ma byt !!! a NE!! hodci jaky tohle uz jsem kdysi taky resil a delalo to paskutu kdyz tam byl jiny nez mel byt !!
TVP bude funkčný aj bez pozistora, akurát sa Ti po čase narušia farby - po zmagnetizovaní obrazovky. Pokiaľ Ti pozistor z Oravanu nevyhodí poistku, môžeš ho tam dočasne nechať...
ivosek262 píše:spravne by tam mel byt pozistor takovy jaky tam ma byt !!! a NE!! hodci jaky tohle uz jsem kdysi taky resil a delalo to paskutu kdyz tam byl jiny nez mel byt !!
Robosand-jak to myslíš dočasně ?? já ho tam musím nechat ,ten pozistor se nedá sehnat. dík za radu.Jo a mám tu ještě tu pojistku je to ta válečková T1,6A /250vdo plošňáku- Já tam dám obyč.třeba trubičkovou pomalou ne???může být??