Čeho (koho) by stálo za to se zbavit ...

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#76 Příspěvek od ZdenekHQ »

Myslím, že tady není nikdo, kdo by mu přál něco zlého.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
sinclair

#77 Příspěvek od sinclair »

Samozřejmě, nikdo krom psychopatů mu nepřeje nic zlého.
Ale trocha soudnosti by neuškodila ani jemu, ani jeho okolí.
Jenže já mám už několik let pocit, že se Miloš Zeman už podruhé vydrápal do této funkce jen proto, aby se mohl mstít své rodné straně, mstít se celé rodné zemi taháním sem rejžáka a aby mohl bývalým politickým odpůrcům házet všemožné klacky pod nohy. Odtud všechny ty excesy.
Žaloby za lži, to je druhá věc.
Ono se už dávno přišlo na to, že MZ často argumentoval ohromujícími čísly a fakty, které byly ale v té době celkem těžko ověřitelné. Teprve až u Peroutky narazil, protože všecky jeho výstupy jsou archivované.
Ale táhne se to údajně už od jeho premiérování a řečí z PS, možná už od výstupů na Melantrichu či na Letné v 89.
Ta soudnost by mohla začít třeba v novém bodě ústavy, podle kterého by měl být prezident schopen vlastním krokem a důstojně vykonat přehlídku vlastní, Hradní stráže. Toho myslím nebyl schopen už v prvním období.
Naposledy upravil(a) sinclair dne 23 říj 2019, 17:35, celkem upraveno 1 x.
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#78 Příspěvek od Hubert_79 »

sinclair píše:Jenže já mám už několik let pocit, že se Miloš Zeman už podruhé vydrápal do této funkce jen proto, aby se mohl mstít své rodné straně a politickým odpůrcům házet všemožné klacky pod nohy.

Jednou větou shrnuto jeho "prezidentství". Ještě si k tomu přidej lezení do řiti Číně.
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
xsc

#79 Příspěvek od xsc »

sinclair píše:Já se těším na ten řev, až to současný prezident vzdá ze zdravotních důvodů. Myslím, že to bude tak nejdéle za rok.
Na Hrad půjde Bureš a na premiéra bude anoklikou dosazen doposud poslušný hafík Hamáček.
Ani jedno nenastane. Bude to jak za Brežněva, dokud to půjde - zpráva o stavu generálního tajemníka: "všechny přístroje fungují normálně" :-)
Na premiérské křeslo nebude po korunovaci Bureše dosazen Hamáček, to je pořád jiná strana. Těš se na premiérku Schillerovou. Pak teprve bude líp...
p32

#80 Příspěvek od p32 »

Koukám, že se všichni už tlačí na gratulace Šilerce. :lol:
bu2520

#81 Příspěvek od bu2520 »

jaké by byly reakce pokud by v prvním kole zvítězil kníže? Zdravotně na tom byl hůř a pravděpodobně by mnoho lidí dalo hlas osvědčené značce. Tak že by prospal úřad. A jaká řiť je ta správná, možná ta která se teď ukázala jak je Amerika vstřícná svým spojencům, tedy jen pokud je potřebuje. Pokus se naši politici nestanou politiky suverenní země, která nebude hledat otevřenou řiť budeme stále v té vzpomínané.
p32

#82 Příspěvek od p32 »

To by mě taky zajímalo, kdo déle vydrží. MZ nebo kníže? :lol:
masar

#83 Příspěvek od masar »

Tak jsem si dneska představoval projev Káji v parlamentu na téma státního rozpočtu... :D
Ruprecht

#84 Příspěvek od Ruprecht »

Celkem trefně současnou mocenskou situaci popisuje Kmenta
https://reportermagazin.cz/a/pSUUC/milo ... ie-andreji
Když promluví, tak buď kňučí, nebo lže.
termit256

#85 Příspěvek od termit256 »

p32 píše:To by mě taky zajímalo, kdo déle vydrží. MZ nebo kníže? :lol:

Jedna takova tiskovka a Milose vezou nohama napred uz po 1 tretine :-)
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ukra ... &source=hp

Ta jeho demence postupuje dabelskym tempem. Vcera v parlamentu mlel o tom ze chce zrusit danove vyjimky a ziskat tak 300mld do rozpoctu. Tohle nemeli v planu ani ti nejpravicovejsi pravicaci co tu kdy vladli :-)
Pritom jeste pred dvema lety v rozhovorech vzyval jako modlu "skandidavsky model" nebo Svycarsko kde maji danovou progresi (rozdil mezi vysi dane pro chude a bohate) velmi vyskou. U nas se progrese provadi prave temi slevami na dani.

On uz nejspis nedokaze ani spocitat procenta, nebo proste placa co ho zrovna napadne, bez toho aniz by dokazal domyslet dusledky svych napadu. Se jeste mame na co tesit...
bu2520

#86 Příspěvek od bu2520 »

Prezident není zákonodárce i když by třeba rád byl. Tím pádem nás nemůže zatáhnout do žádné světové strany ani nechat kopat vodní kanál, dokonce ani změnit daňovou politiku. Může jen říct svůj názor. Ale jak je vidět je tu velká poptávka po robotickém prezidentovi, kterému by stačil 2D pohyb na razítkování a kynutí na západ.
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#87 Příspěvek od Hubert_79 »

Naštěstí není dědek zákonodárce. No a s tím zatahováním kamsi? Nebyl bych si tak jist. Po roztržce vedení pražského magistrátu s Pekingem neváhal a hned sepisoval servilní a podlézavý dopis do Číny, ať se na nás soudruzi v Pekingu nehněvají... To mi tedy přijde hodně přes čáru.
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
bu2520

#88 Příspěvek od bu2520 »

Nikde jsem nečetl přesný obsah toho dopisu, tak nemohu posoudit jak moc byl servilní. Každopádně noví konšelé Prahy by si měli uvědomit, že smlouva s Pekingem je už veskrze smlouva mezinárodní a měli by se chovat jako diplomaté a ne jako zdivočelí puberťáci.
Napadá mě podobnost, když kluk vytluče sousedům okno a táta to jde za něj žehlit, kdežto máma říká že kluk udělal dobře protože jsou sousedi hajzli protože si zaplotili obecní pozemek.
termit256

#89 Příspěvek od termit256 »

On nic nezehli, on jim jen leze do zadku. Cinani se mu za otevrene smeji. I ten Hrib ma u cinanu mnohem vetsi respekt nez podlezavy kaspar z hradu. Takove servilni chovani je v cinske kulture asi to nejhorsi co muze udelat. Naprosto tim ztraci tvar a shazuje tak i celou nasi republiku. Je dobre ze jim nekdo ukazal ze nejsme vsichni takovi patolizalove. Cinanum je nejaky clanek ve smlouve s mestem o velikosti jedne ctvrti jejich provincniho mesta uplne u prdele, jim jde jen o princip. Doposud byli zvykli ze nasi servilni politici skacou jak oni piskaji a kdyz jim nekdo ukazal ze ne, tak zacinaji vyskakovat a zkousi jestli vymeknem. S cinany se musi vyjednavat tvrde, pak ziska jejich partner respekt, se servilnosti tam daleko nedojdes. Na jednom pitomem clanku ve smlouve je pekne videt jake o nas maji mineni, nejsme pro ne partner k jednani, diky politikum typu Zeman nas maji za poslusneho pejska. Je jen dobre ze se to zacina menit.
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#90 Příspěvek od ZdenekHQ »

S tím souhlasím. Jako puberťáci se chovají právě Číňani, co ser.u tu svoji politiku i do receptu na rýži. Hřib jim škrtl jednu větu a oni dostali pubertální záchvat vzdoru.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“