Čeho (koho) by stálo za to se zbavit ...
Moderátor: Moderátoři
Ale trocha soudnosti by neuškodila ani jemu, ani jeho okolí.
Jenže já mám už několik let pocit, že se Miloš Zeman už podruhé vydrápal do této funkce jen proto, aby se mohl mstít své rodné straně, mstít se celé rodné zemi taháním sem rejžáka a aby mohl bývalým politickým odpůrcům házet všemožné klacky pod nohy. Odtud všechny ty excesy.
Žaloby za lži, to je druhá věc.
Ono se už dávno přišlo na to, že MZ často argumentoval ohromujícími čísly a fakty, které byly ale v té době celkem těžko ověřitelné. Teprve až u Peroutky narazil, protože všecky jeho výstupy jsou archivované.
Ale táhne se to údajně už od jeho premiérování a řečí z PS, možná už od výstupů na Melantrichu či na Letné v 89.
Ta soudnost by mohla začít třeba v novém bodě ústavy, podle kterého by měl být prezident schopen vlastním krokem a důstojně vykonat přehlídku vlastní, Hradní stráže. Toho myslím nebyl schopen už v prvním období.
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
sinclair píše:Jenže já mám už několik let pocit, že se Miloš Zeman už podruhé vydrápal do této funkce jen proto, aby se mohl mstít své rodné straně a politickým odpůrcům házet všemožné klacky pod nohy.
Jednou větou shrnuto jeho "prezidentství". Ještě si k tomu přidej lezení do řiti Číně.
Ani jedno nenastane. Bude to jak za Brežněva, dokud to půjde - zpráva o stavu generálního tajemníka: "všechny přístroje fungují normálně"sinclair píše:Já se těším na ten řev, až to současný prezident vzdá ze zdravotních důvodů. Myslím, že to bude tak nejdéle za rok.
Na Hrad půjde Bureš a na premiéra bude anoklikou dosazen doposud poslušný hafík Hamáček.
Na premiérské křeslo nebude po korunovaci Bureše dosazen Hamáček, to je pořád jiná strana. Těš se na premiérku Schillerovou. Pak teprve bude líp...
https://reportermagazin.cz/a/pSUUC/milo ... ie-andreji
p32 píše:To by mě taky zajímalo, kdo déle vydrží. MZ nebo kníže?
Jedna takova tiskovka a Milose vezou nohama napred uz po 1 tretine
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ukra ... &source=hp
Ta jeho demence postupuje dabelskym tempem. Vcera v parlamentu mlel o tom ze chce zrusit danove vyjimky a ziskat tak 300mld do rozpoctu. Tohle nemeli v planu ani ti nejpravicovejsi pravicaci co tu kdy vladli
Pritom jeste pred dvema lety v rozhovorech vzyval jako modlu "skandidavsky model" nebo Svycarsko kde maji danovou progresi (rozdil mezi vysi dane pro chude a bohate) velmi vyskou. U nas se progrese provadi prave temi slevami na dani.
On uz nejspis nedokaze ani spocitat procenta, nebo proste placa co ho zrovna napadne, bez toho aniz by dokazal domyslet dusledky svych napadu. Se jeste mame na co tesit...
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
Napadá mě podobnost, když kluk vytluče sousedům okno a táta to jde za něj žehlit, kdežto máma říká že kluk udělal dobře protože jsou sousedi hajzli protože si zaplotili obecní pozemek.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]