Zkušenosti s nákupy v LIDLu. 2
Moderátor: Moderátoři
Kdyz si zajdu do hospody na obed nedelam hon na pajzl s nejlevnejsim smazakem ke kteremu dostanu nejvetsi kybl nejmastnejsich hranolek a tatarky z lidlu. Beru takovy lepsi prumer, rozhodne mi je milejsi nechat prachy v hospode kde skonci u nasich lidi, nez kupovat nejake cinske smejdy.
Pokud si vzpominam, tak prave konosoke tu kazdou chvili fnuka jak nase fabriky zkrachovaly protoze je Kalousek vytuneloval, ale vubec si neuvedomuje, ze je nezlikvidoval zadny Kalousek, ale zakaznici jako je on sam tim, ze nakupuji tyhle asijske sracky misto nasi produkce...
Dam ti dobrou radu, snaz se tenhle negativisticko pesimisticky postoj v praci prilis neventilovat. Mel jsem podobneho borca, ale musel jsem ho vyhodit. Ani ne ze by pracoval spatne, ale proste s nim nikdo nechtel delat. Vsichni byli z tech kecu tak otraveni a zdeptani, ze nebyla bohuzel jina cesta.
Hubert_79 píše:Mně snad u všech bot rupne podrážka. A je jedno, jestli to jsou boty za tři stovky nebo tři litry.
. . . přesně !
taky jsem si koupil boty za dva a půl litru na zimu, jen mě nenapadlo, že jen na jednu . . .
na jaře když začal tát sníh a byla čvachta, zjistil jsem že mi do bot teče.
doma jsem pak zjistil u jedné prasklou podrážku.
když jsem je pak chtěl reklamovat, v obchodě mi řekli, že jsem v nich chodil ve sněhu a že reklamaci neuznávají . . .