Zkušenosti s nákupy v LIDLu. 2

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Celeron

#586 Příspěvek od Celeron »

Kde to žiješ a co to žereš? 8O U nás se dá stále koupit kompletní oběd i s dovozem domů za 72 kaček (v hospodě za 150) A je toho na rozdíl od hospody tolik, že to ani nesežereš. :wink:
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Pikofarad

#587 Příspěvek od Pikofarad »

Rejpal termit se ozval,každý nemá 3-5 tis na kožené boty,když kono v nich pochodí jednu zimu tak splnily své.
p32

#588 Příspěvek od p32 »

Na zimu to stačí bohatě, ale viděl jsem je a určitě bych je nebral ani do ruk.
rnbw

#589 Příspěvek od rnbw »

Kupujete si obuv na jednu zimu a potom sa divite, ze sa sem z Ciny vozi odpad?
Pikofarad

#590 Příspěvek od Pikofarad »

Koupíš kvalitní a drahé,po procházce v městské solance je zničíš stejně jako ty plastikový čajna šmejdy
termit256

#591 Příspěvek od termit256 »

Ja se nebavil o tom kolik stoji, ale o tom jak vypadaji. Ony vypadaji fakt hnusne a nic o moc horsiho si uz nedokazu predstavit. Tak mne to zajimalo :-)

Kdyz si zajdu do hospody na obed nedelam hon na pajzl s nejlevnejsim smazakem ke kteremu dostanu nejvetsi kybl nejmastnejsich hranolek a tatarky z lidlu. Beru takovy lepsi prumer, rozhodne mi je milejsi nechat prachy v hospode kde skonci u nasich lidi, nez kupovat nejake cinske smejdy.

Pokud si vzpominam, tak prave konosoke tu kazdou chvili fnuka jak nase fabriky zkrachovaly protoze je Kalousek vytuneloval, ale vubec si neuvedomuje, ze je nezlikvidoval zadny Kalousek, ale zakaznici jako je on sam tim, ze nakupuji tyhle asijske sracky misto nasi produkce...
Pikofarad

#592 Příspěvek od Pikofarad »

Jak by měly vypadat zimní kotníkáče?Růžové a s fiži??Je to klasika,jen matroš pokulhává
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#593 Příspěvek od Hubert_79 »

Pikofarad píše: kono v nich pochodí jednu zimu tak splnily své.

Jednu zimu? Tejden…
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
Pikofarad

#594 Příspěvek od Pikofarad »

Když bude mít smůlu tak týden,lidl mu vrátí peníze a kono si vezme půjčku u providentu nebo výhodnější u české pošty a koupí si botky za bůra kkč u Bati :lol: Ty se rozpadnou až za dva týdny
Naposledy upravil(a) Pikofarad dne 10 lis 2019, 20:20, celkem upraveno 1 x.
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#595 Příspěvek od Hubert_79 »

Jestli má pech na boty jak já, tak mu vydrží fakt týden. Mně snad u všech bot rupne podrážka. A je jedno, jestli to jsou boty za tři stovky nebo tři litry. Čest výjimkám.
konosuke

#596 Příspěvek od konosuke »

hmm, znám dostatek majetných, dobře situovaných lidí co nakupujou za slevy v marketu, racionálně hospodaří s korunou, nežijou okázalé, rozhazovačně neboť už zítra, zítra může nezaměstnanost, exekutor a chudoba zaklepat na dveře...
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
termit256

#597 Příspěvek od termit256 »

K tomu muzu jen dodat zname moudro, nejsem tak bohaty abych kupoval levne veci :-)
Dam ti dobrou radu, snaz se tenhle negativisticko pesimisticky postoj v praci prilis neventilovat. Mel jsem podobneho borca, ale musel jsem ho vyhodit. Ani ne ze by pracoval spatne, ale proste s nim nikdo nechtel delat. Vsichni byli z tech kecu tak otraveni a zdeptani, ze nebyla bohuzel jina cesta.
rnbw

#598 Příspěvek od rnbw »

V predajni Bata predavaju tiez smejd. Mal som dvakrat tu cest, sandale sa rozpadli aj pri minimalnom pouzivani. Nejake akoze tenisky boli hrozne.
Uz kupujem len sportovu obuv, aj ked v tom vacsinu casu chodim po meste.
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#599 Příspěvek od Hubert_79 »

Tady už to je takový folklór. Jestli s tím ale obšťastňuje své známé a přátele, tak budou asi stejní.
ok1hga

#600 Příspěvek od ok1hga »

Hubert_79 píše:Mně snad u všech bot rupne podrážka. A je jedno, jestli to jsou boty za tři stovky nebo tři litry.

. . . přesně !
taky jsem si koupil boty za dva a půl litru na zimu, jen mě nenapadlo, že jen na jednu . . .
na jaře když začal tát sníh a byla čvachta, zjistil jsem že mi do bot teče.
doma jsem pak zjistil u jedné prasklou podrážku.
když jsem je pak chtěl reklamovat, v obchodě mi řekli, že jsem v nich chodil ve sněhu a že reklamaci neuznávají . . .
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“