Fabia 2001 1,4 hledám schema nebo rady
Moderátor: Moderátoři
Fabia 2001 1,4 hledám schema nebo rady
Potřeboval bych schema které má rozkreslen kabinový svazek. Přikládám foto inkriminovaného drátu. Je to docela tlouštík a podle nám dostupného schema je to desítka kabel. Kam ale vede je ve hvězdách.
Moc prosím proto o jakoukoli informaci o tomto kabelu.
děkuji
ps. snažil jsem se stáhnout dílenskou příručku ale nelze rozbalit .zip
A kutilmile - nelituju tě
-
petrfilipi
A byls vůbec v sekci "Elektrika" ?????marshal píše:díky, díval jsem se na odkaz ale tam se vyskytují pouze nešťastníci, ale rady žádné. Odbornou radou jak jsem to projížděl tam poskytl pouze Ekkar z této bastlírny.(':wink:')
Mám dojem že na tomto fóru se odborníků vyskytuje víc
-
petrfilipi
Tým červeným 10mm2 vodičom to ide na prepojku A1, z nej červeným 4mm2 na A56 a ďalším 4mm2 na spínačku. Z A56 je znovu 2,5mm2 napájaná spínačka, strešné okno, ostrekovač svetiel, 1,5mm2 spínač svetiel pre obrysové svetlá, páčka pre svetelnú húkačku. Všetko červeným vodičom. Jediná riadiačka z toho napájaná je šíber - ak je vo výbave. Zvyšok spínače a páčky. Spínačka má vo vypnutom stave napájať len páčku smeroviek - obvod pre obrysové svetlá.
Kód: Vybrat vše
https://uloz.to/file/X2VFTrtsHUgy/fabame-xps- Martin_Fio
Nerozumím co se myslí tímto:
"propojení s kladným pólem (15), v kabelovém svazku za přístrojovou deskou"
To je sesvorkováno a zabandážováno ve svazku ?
Ze zoufalství jsme vytahovali konektory z centrální jednotky a odběr klesl asi na 15 mA při odpojení konektoru X4. Teď nejsem u auta ale mám podezření že je v té jednotce něco špatně.
díky za rady