Sluchadla Marshall - pekne vyzerajuci smejd
Moderátor: Moderátoři
Sluchadla Marshall - pekne vyzerajuci smejd
Diagnoza: prerusene vinutie menica -> odpad.
Vyzera to kvalitne, je to vsak drahy smejd. Jednak ten preruseny menic - to sa len tak nevidi ani u najlacnejsieho cinskeho smejdu.
Kabel je odpojitelny (3,5mm jack, je na oboch sluchadlach), co je pekne. Horsie je, ze v konektoroch je blby kontakt a pri pohybe to vydava pazvuky. Teraz navyse zacalo vypadavat aj to jedine hrajuce sluchadlo...
- kevin_mitnick
Drátu 0,035 či 0,05 stačí jedinká prasklinka v laku a ve zvětšeném vlhku měď prostě uhnije. Případně se deformacemi membrány, při velkém rozkmitu na hloubkách přeruší. Nebývá to vidět ani silnou lupou.
Cívkové mikrofony s impedancí nad 200R tím často trpěly taky.
Ze tří kusů AMD210, co mají středoimpedanční vložky 2kOhm, se mi povedlo složit jen jeden, zbytek měl přerušené vložky.
Na poruchy ARF300 se pamatuju, jenže to ValMez náhradní vložky dodával bez problémů, daly se i samostatně koupit.
sinclair píše:Drátu 0,035 či 0,05 stačí jedinká prasklinka v laku a ve zvětšeném vlhku měď prostě uhnije.
A já jsem se před časem divil, proč se na PU500 uložený ve skříňi najednou přerušila cívka deprézu aniž by bylo někde něco utržený a nebo viditelně přerušený. Nejspíš stejnej problém se shnilým drátem v prasklým smaltu. Ještě že tu jsou lidi, co mají doma zásoby ND.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
pavel16 píše:Ty Marshally mám a jsou fakt krám.Blbě sedí,blbě hrají a náušníky se totálně oloupaly hned na začátku používání.
Zaujimave, ze na tomto kuse boli nausniky vporiadku. Ale neviem, ci boli povodne alebo uz vymenene. Kazdopadne som rad, ze som sa tej nevdacnej roboty zbavil.
Celeron: Hnijuci drot som videl na nejakych hodinach, co boli vo vlhkom prostredi (kupelna). Koniec pri mieste spajkovania bol cely zeleny a nevodivy, pri dotyku sa rozpadol.