jaký videorekordér s S-VHS ?
Moderátor: Moderátoři
jaký videorekordér s S-VHS ?
Potřebuji výstupní konektor S-VHS a nedaří se mi nic najít, všichni to už sešrotovali a nabídky co nacházím asi S-VHS nejsou a o tom paňáku nemůžu nic najít.
Nemáte někdo tip, třeba špatně hledám.
děkuji
Záznam S-VHS to neumí.
Tak si prověř, jestli ten model 622 aspoň funkci SQPB má.
S-VHS jsem na něm přehrával. Jako oko v hlavě tu opatruju NV-HS1000, akorát nevím, na čem se budu na záznamy z něho koukat, když ty dnešní DVB-T2 bedny nemají Scart.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Přehrávání bylo ok, ale při přenosu z TV na S-video byl v obraze brum, tak jsem si řek podívám se na elyty. Podíval jsem se, byly ok ale když jsem to složil tak nastal problém. Kazetu to vzalo a v zápětí zase vyhodilo - nejede motor a nevím proč. Lezl jsem do něj v domnění že na zdroji nemůžu nic zkazit ale ono se zkazilo něco asi an desce- čumím do toho už druhý den, v servisu to měli týden a nic kloudného nevymysleli, já tuplem.
Protože mám na TV desce v compu vstup S-video tak jsem jej využíval jak na TV tak na kazety.
Proto chci S-VHS - má výstup S-VIDEO.
Ten paňák to opravdu nemá
co by bylo vhodné jsem našel tyto: NV-HS930 a NV-HS825
ale nikdo je neprodává.
Mám tady pár kazet na digitalizaci a asi se budu muset omluvit že DVD nebudou..
to stefan : Je to JVC HR-S 7611
marshal píše:vygůglil jsem si tu NV-HS1000, to je mašina snad i na střih.
Jo, ta tisícovka bylo asi nejlepší a nejvybavenější S-VHS video od Panasonic. Možná i u všech jinejch výrobců. Mělo to střižnu a ta se uměla příkazově synchronizovat s kamerama Panasonic. Kupoval jsem ho někdy kolem 1995 za mrzkých 46 tisíc.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Stefan31
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
Panasonic NV-SV120 S-VHS ET
Máte někdo zkušenosti s tím paňácem ?
Nevím jestli to mám koupit, protože je to z nějaké firmy kde digitalizují VHSky. Bůh ví jakou to má minulost a nerad bych aby zkolaboval po pár kazetách protože prý je v těchto videích problém s labyrintovým kolečkem
Nevím jestli je to kolečko ve všech panasonicích anebo jen SV120 ?
díky
Tak jsem našel tyhle profíky, kteří jsou vybavení snad na všechny používané formáty, ať už na analogovém magnetickém záznamu, či na klasickém filmu. Mimoto umí srovnat rozptyl periody řádků a z videa dostanou vše, co ten formát dovolí. Skenovali mi i filmy v HD rozlišení a až na 6 minut z jedné cívky, které jsem v digitálu nenašel dodnes, naprostá spokojenost.
Mrkni na ně, jestli tudy náhodou rychlejší cesta nevede.
A má TBC (Time Base Correction), takže plápolání lze celkem dobře potlačit.
Mohu doporučit
Ale nedám ho, jsem s ním spokojený, ikdyž v provozu je jen vyjímečně svátečně.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
Samozřejmě při přehrávání v pauze obraz čistý a kolečkem Jog Shuttle se dá krokovat po pár snímcích vpřed i vzad.
Jo jen abys slintal ještě víc
Však jsem za něj tenkrát v Datartu dal 13 litrů. Byl to nejvyšší model Paňáka, který se dal běžně v této cenové hladině koupit a taky poslední. Ty další před skončením výroby už tak vybavené nebyly.
Nechám-li tedy stranou HS1000, to už byl zase jiný level.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich