Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.
Zdravím. Kdysi jsem koupil asi 70 těchto tlačítek a ještě mi jich 60 zbylo doma. Tenkrát jsem je použil na nějakou logiku. Chtěl bych se zeptat, jakej proud můžou tak odhadem krátkodobě přenést při cca 40V. číňák tam hodnoty nějak zapomněl napsat
Díky za tipy. jééé možná prosím přesunout do čínskýho šmeju dík.
https://www.aliexpress.com/item/3268150 ... 4c4dRizLYB
Ty už jsem někde potkal. Vypadají OK, ale uvnitř nic moc a odolný taky moc nejsou. Víc jak 100 mA bych tím nehonil. Ale záleží jakou životnost očekáváš.
Tak pokud jich máš tolik, tak bych klidně jedno obětoval na testy, 200 kliků hravě zvládneš. Ještě záleží na charakteru zátěže, indukční bude samozřejmě problém.
Odporová, pár metrů vedení a odporovej palník. Ten proud se bude různě měnit v určitým rozsahu. Nedávno jsem je doma objevil a napadlo, že je využiji (když už je mám doma) pro malej pultík na ohňostroj.