Pekárna UNOLD BACKMEISTER 8650 - nejede motor
Moderátor: Moderátoři
Jestli uvažuješ o tom dát tam na 320℃, tak to to můžeš rovnou natvrdo propojit a ještě ušetříš za tepelnou pojistku
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
K těm řemenům. Ani na eBay nejsou zrovna levné. Dopátral jsem se, že potřebuji řemeny 8×420 a 8×573. Počet zubů neznám, ale mohly by se hodit náhradní řemeny k nějaké pekárně od ETY nebo jiného výrobce. Mám dojem, že v této oblasti výrobci rádi "opisují" a používají osvědčené komponenty jenom tomu dají jiný design. Má někdo nějaký nápad? Díky předem
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
Zaky píše: Já ho kupoval v lednu za USD2, nějak to notně podražilo.
Já nakupuji na Aliexpress a také jsem postřehl nárůst cen. Například 9.1.2020 za žárovku jsem dal 1,44€ a nyní stojí 1,74€, za bezdrátový zvonek 5,73€ a nyní stojí 6,36€.
Ono to může být i kurzem měn ale také počítám že na to má vliv ten koronavírus.
Já ale každopádně vždy nakupuji přes tuto aplikaci a oni mi vždy vrátí určité procento z ceny nakoupeného zboží. Jsem tam registrovaný půl roku a již mám něco přes 50€. Kromě Aliexpressu tam je spousta dalších obchodů které vracejí peníze z nákupů.