LG 32LD650 Zpomalený zvuk i obraz.

Poradna určená pro amatéry

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
mi-ro

#31 Příspěvek od mi-ro »

To nemusíš zavádět. Tady je spousty odborníků co hádají už dnes. Střílejí nesmyslné a zaručené tipy závad bez logického myšlení.
..to bude jen ňákej odpůrek
Syron

#32 Příspěvek od Syron »

PotPalo, dobrý nápad. Domluvte se Zvatym podrobnosti. A z výhry by se mohly platit dobrovolné příspěvky na provoz fóra.

Zvaty, taky by mě zajímal typ a stav toho Samsunga. Pokud prohraji, můžeš si tu LG snadno reflowovat nebo reballovat. jinak má perfektní obraz. Já moc rád samsungy nemám, ale přece kvůli mně nebudeš shánět kvalitní TV, jako jsou všechny LG.
Naposledy upravil(a) Syron dne 12 úno 2020, 12:11, celkem upraveno 1 x.
Syron

#33 Příspěvek od Syron »

Mi-ro, ale to je loterie, to je něco jiného. A nejsem si jist, jestli na loterii není nutná licence.

Ale s tím střílením od pasu svatá pravda. Třeba ta tvoje rovnice s tím SD :D :lol: :lol: Ale snad se neurazíš, to byl nejapný můj pokus o vtip.
zvaty

#34 Příspěvek od zvaty »

Typ přesně neřeknu, ale je to výbojkový podsvit s T-CONem AS15. cca 37 palců.TV je nefunkční.
Syron

#35 Příspěvek od Syron »

Takové mám dvě funkční. Rozlišení SD, menu s hieroglyfy. To ses moc nevytáhl. Ta moje je tuším FHD, obraz nesrovnatelně lepší.
zvaty

#36 Příspěvek od zvaty »

To syron: nic jiného nemám. A jak dopadla výměna krystalu?
p32

#37 Příspěvek od p32 »

zvaty píše:Typ přesně neřeknu, ale je to výbojkový podsvit s T-CONem AS15. cca 37 palců.TV je nefunkční.
Takže problém na desce s procesorem. Ale dá se to spravit, jen bude potom problém i funkční to střelit. :wink:
Syron

#38 Příspěvek od Syron »

Zvaty, ještě nedopadla. Samozřejmě bych se ozval. Kupovat jeden křišťál za zhruba 530 Kč včetně dopravy se mně nechce, a ten za cca120 Kč ještě nedorazil.

A nabízet zmíněný no name Samsung, i když přibližně vím, o který se jedná, za můj sice také "trubkový" konkrétní FULL HD LG nepovažuji za rovnocennou sázku. I když těch Samsungů, co popisuješ, je jen několik typů, a mám celkem přehled, oč jde. Několik mi jich prošlo rukama.

Minimálně některé z těch, co připadají v úvahu, jsou úplně k ničemu bez konkrétního ovládače. Ale já jsem sice nenabízel ani nenabízím k LG ovládač, ale tento umí většinu funkcí i bez ovládače, a funguje na spoustu typů ovládačů k LG televizi. Neber to ve zlém, ale vsadit musíš jen podobný rovnocenný LG, když se chceš sázet. Samozřejmě předpokládám nefunkční. opravitelný. Ale pokud se vsadíš, počítej s tím, že s největší pravděpodobností prohraješ. :(
zvaty

#39 Příspěvek od zvaty »

Kvůli sázce se neptám. Jen nesazim na ten krystal. Tak dej vědět.
p32

#40 Příspěvek od p32 »

Jo, dej vědět, jak to dopadlo. Určitě bude někdo překvapený. :lol:
Syron

#41 Příspěvek od Syron »

Zdravím po delší době. Tak už konečně konkrétní výsledek. Ten vytoužený křišťál přišel! Koncem minulého týdne. Už jsem vůbec nedoufal, a, přiznám se, že jsem to už pustil z hlavy.

Takže, ukázalo se, že je to tak, jak jsem psal. Bohužel ale nevím, co s tím krámem teď budu dělat. Slovo dělá muže a závazky z prohrané sázky se musí plnit. Vsadil jsem slušnou kvalitní televizi LG s FHD rozlišením, funkční s vadou obrazu. Místo toho mi byl nabízený šrot, pro mne absolutně k ničemu. V současné době mám tří podobné, ale funkční, TV a čtvrtou jsem daroval kamarádovi. Leží mi tu, mají pouze SD rozlišení. Jsou v podstatě neprodejné, a nechce se mi investovat ani stovky korun do ovládačů, a bez ovládače nejsou k ničemu.

Předpokládám, že se Zvaty zachová jako chlap.
p32

#42 Příspěvek od p32 »

Tak gratuluji k ukončení operace pacienta. Hlavně, že to přežil. :wink:
Habesan
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od Habesan »

p32 píše:tak podle definice problému se to zde ještě neřešilo.
Nikdy?
t=90210
t=82935
t=44171
p32 píše:BGA s tím nemá nic společného,
Sháním hasičák s CO2 "sněhový", raději funkční.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
Syron

#44 Příspěvek od Syron »

Nevím, ale můj problém, který jsem dost podrobně popsal už v úvodu vlákna se tu opravdu neřešil. Vůbecbnetiším, pročbsem dáváš ty odkazy. A BGA s tím opravdu nemá nicbspolečného. Problém jsem přece vyřešil s pomocí asi tří lidí, kteří o tom něco alespoň věděli. Doufám, že v bidoucnu to někomu také pomůže. Ještě jednou děkuji za " nakopnutí".
p32

#45 Příspěvek od p32 »

Jak to tu čtu, tak je to zase dost výživné. Nech to asi týden běžet a potom uvidíme, v čem byl tady problém. Potom uvidíme, kdo jen kecá. :lol:
Odpovědět

Zpět na „Televizory, monitory a projektory - PORADNA pro amatéry a začátečníky“