Soubor XML
Moderátor: Moderátoři
No tak ho vyplň, ulož/odešli a hotovo, ať si to ten úředník z OSSZ přebere. Víc tě nemusí zajímat.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
Načíst uložená data
Spouštíte funkci pro načtení tiskopisu z XML souboru, který jste si dříve uložili do svého počítače.
Po výběru XML souboru se otevře příslušný tiskopis, který odpovídá informacím v něm uloženým.
a toto je další vtipná hláška:
Kontrola nastavení počítače
JavaScript povoleno
Rozšíření prohlížeče chybí
FormApps Signing extension nelze zkontrolovat
Cookies povoleno
Čas v počítači OK
OS Windows 10
Prohlížeč Google Chrome 79.0.3945.130
Browser PDF viewer nainstalováno
Celkový výsledek nastavení nevyhovuje
Že ho neznáš, je jen blbá výmluva a neschopnost googlit. Hele
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
Nezlob se na mne, ses typicky priklad lamy. Cim min tomu rozumis, tim min toho chces o tvem problemu prozradit. Kazdy se snazi hadat na co ma vlastne odpovidat, vlakno se natahuje a ty v tom mas jeste vetsi zmatek nez na zacatku. Pripomina mi to tiktaka
Kdybys napsal otazku ve stylu potrebuju na tehle strance ulozit tyto udaje pro tento ucel, nejspis by se tvuj problem vyresil jedinou odpovedi a nenatahoval by se na 5stran vlakna.
Osobne xml format bezne pouzivam a nikdy jsem s tim nemel zadny problem.
starecd píše:Eleman:nic si nepřebere, protože když to není podepsané, tak to neprojde přes nějakou prověrku a ty víš, jak na PC vytvořit podpis?Já bohužel ne.
Žádný problém, mám elektronický. Ale tudy asi pro běžného ovčana cesta nevede.
Já už to taky vzdávám, nějak jsem se v tom ztratil a pořád jsem nepochopil o co jde.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
V lednu jsem obnovil certifikat, samozrejme na VZP jim to prestalo fungovat (jako kazdy rok). Tak jim volam.
JA: nefunguje mi posilani prehledu za zamestnance, mam novy certifikat prostouchnete si to tam.
VZP:Mate kvalifikovany certifikat od postsignum.
Ja: Ano.
VZP: Tak to nebude fungovat, musite mit komercni certifikat protoze... mlel nejake kecy...
JA: Proste to tam naparuj a uvidime.
VZP: To opravdu nepojede, ale kdyz chcete, poslete mi ho.
Ja: Si delate srandu, si to snad stahnete z certifikacni autority.
VZP: Tak jo. (chvili mackal cudliky) Uz to mate, ale stejne vam to nepojede. Zkuste neco poslat.
Poslal jsem mesicni prehled (v xml), vse probehlo v pohode a od typka prisel mail ze je vse v poradku a ze timto povazuji muj problem za vyrizeny.
I vyrobce ucetniho SW ze ktereho jsem to posilal mi potvrdil, ze VZP takto podepsane dokumenty z nejakeho duvodu odmita a dela lidem problemy. Takze nenechte se odradit proslulou neschopnosti jejich IT oddeleni (jeste nedavno mleli neco o disketach ktere jim mam donest), usetrite za komercni certifikat.