Vezmi jeden symetrický kabel XLR-XLR, jeden konec zapoj do R výstupu Behringeru.
Druhý konec tohoto jednoho kabelu střídavě zapojuj do L a R koncáku.
Hrajou v tomto případě v koncáku oba kanály?
všechno jsme to popisoval v té první zprávě akorát toho bylo najednou asi moc tak vám to přišlo zmatené a nepochopitelné ... Odpory okolo vypadají v pořádku na odporu by bylo řevi vidět že je ko nebo ne ? ... jak jsem psal zesilovač jsem koupil s odpáleným jedním kanálem měnil jsem tam konce je možné že tam ještě zůstalo něco ale co
...ako píše mr.sinclair...
Na tom XLR-XLR kábli prepoj v jednom konektore piny 1 a 3 a malo by to ísť. Nie je to oprava!!! to je na skúšku. Chyba bude potom od pinu 3 XLR (v zosilňovači) niekam na dosku - v obvode symetrie.
v jednom konektoru kabelu XLR-XLR jsem přepojil pin 1 a 3 mezi sebou ale beze změny ... jedna změna teda nastala, a to ta, že když jsem připojil i druhý kabel (neupravený) na kanál který nezlobí, tak přestal taky hrát
V tom zesilovači je prostě závada, nejspíš ve vstupech. Tu je potřeba najít a opravit. Laicky už tady nic řešit nejde a nějakým výměnkařením součástek už vůbec ne.
Symetrické vstupy zesilovače nejsou kompatibilní se symetrickými výstupy Behringeru. Za předpokladu, že jsou všechny použité kabely zapojené správně.
Asymetriku s jacky bych do této sestavy vůbec netahal, dělá to jenom bordel a na některých kvazisymetrických vstupech/výstupech nemusí fungovat vůbec.