Koupím YSUS
Moderátor: Moderátoři
Omlouvám se za OT. Ale jistý člen v jiném vlákně napsal zhruba toto: kdo tě napadá, ty sr..i? použiji citát z knihy Slovácko sa sůdí, nebo nesůdí? Už přesně nevím. : "Có, ty potfóro škaredá, gdo ti nadává?" Tím považuji pro tento okamžik tu záležitost za uzavřenou.
Pro tebe speciálně: Mimo označení a výrobní údaje zamontovaného panelu a desek se tam dozvíš třeba datum výroby, datum prodeje prodejní a servisní firmě, kam byl TV dodán, kdy a kde byl prodán koncovému zákazníkovi, a něktreří prodejci si také evidují, komu byl TV prodán. Je tam m.j. i ochrana skladu a zajištění záručního servisu v rámci celé EU. Do těch TV dávají to, co právě mají, ale vedou přesnou evidenci.
Jsi dokonce tak chytrý, že víš, co mám nebo nemám. Nicméně se mi párkrát stalo, že jsem něco daroval nebo prodal, a po nějaké době jsem tu věc potřeboval. Zjednodušeně, ta deska už není na prodej.
Fredy, tu tvou omluvu beru s rezervou.
Vzpomeň si, že i ty jsi do mne v minulosti taky párkrát rýpl. Bohužel si už skoro nic nepamatuji, ale tohle se mi na potvoru vybavilo. Paměť je "sviňa". Prohlídni si své příspěvky ze starší doby.
Syron píše:Každé písmenko má vypovídací význam.
Fredy, tu tvou omluvu beru s rezervou.
Vzpomeň si, že i ty jsi do mne v minulosti taky párkrát rýpl. Bohužel si už skoro nic nepamatuji, ale tohle se mi na potvoru vybavilo. Paměť je "sviňa". Prohlídni si své příspěvky ze starší doby.
A nechceš s těma blbýma, ublíženýma kecama už jít do tmavé řiti?