Koupím YSUS

Přístroje, součástky, náhradní díly. Náhrady součástek, kompatibilita apod.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Syron

#16 Příspěvek od Syron »

Bohužel nespletl. Každý tady vidí, jak se ke mně chová Danhard, Sinclair, a občas i jiní se nechají strhnout. Měls danharda upozornit, že jsi třeba zapomněl napsat typ TV nebo cokoli podobného. Místo toho ten smajl. Mohlo tě napadnout, že když něco chceš, a nenapíšeš to, co je důležité, není dobré se nechat strhnout a posmívat se. A nahrál jsi dalšímu hulvátovi. Někdo by měl něco s těmi sprostotami udělat.

Omlouvám se za OT. Ale jistý člen v jiném vlákně napsal zhruba toto: kdo tě napadá, ty sr..i? použiji citát z knihy Slovácko sa sůdí, nebo nesůdí? Už přesně nevím. : "Có, ty potfóro škaredá, gdo ti nadává?" Tím považuji pro tento okamžik tu záležitost za uzavřenou.
fredis

#17 Příspěvek od fredis »

Psal jsem ti do SZ vysvětlení toho smajlu i omluvu. Nevím už co, takže se ještě jednou omlouvám všem za neúplné a zavádějící informace co jsem podal :oops: . Zdůrazňuji že nechtěně.
Rotor rotuje a stator stagnuje...
danhard

#18 Příspěvek od danhard »

Na blbou otázku, blbá odpověď.
Ale nechápu, co bylo na mé odpovědi špatně, když je typ televize celkem jasný z označení.

A Fredis, nic si z toho nedělej, má prdlačku, do těch krámů se podívat nechce a teď tu bude dělat citlivku :roll:
Syron

#19 Příspěvek od Syron »

Bych se divil, kdybys něco pochopil. Na druhé straně zas další vševěd. Když se slušně zeptám, do čeho je, tak co na tom nechápeš. A jestli si myslíš, že jedna deska je do jedné televize, tak jsi úplně mimo. Na internetu najdeš kulový. Pro nechápavě: Ysus je v LG. To ví snad i úplný začátečník. Ale ty, Vševěde, asi netušíš, jak vidím, že úplnou informaci o TV LG mají značkové prodejny a servisy po přihlášení do databáze výrobce, kde je o každé jednotlivé TV spousta informací. Každé písmenko za typovým číslem má vypovídací význam.

Pro tebe speciálně: Mimo označení a výrobní údaje zamontovaného panelu a desek se tam dozvíš třeba datum výroby, datum prodeje prodejní a servisní firmě, kam byl TV dodán, kdy a kde byl prodán koncovému zákazníkovi, a něktreří prodejci si také evidují, komu byl TV prodán. Je tam m.j. i ochrana skladu a zajištění záručního servisu v rámci celé EU. Do těch TV dávají to, co právě mají, ale vedou přesnou evidenci.

Jsi dokonce tak chytrý, že víš, co mám nebo nemám. Nicméně se mi párkrát stalo, že jsem něco daroval nebo prodal, a po nějaké době jsem tu věc potřeboval. Zjednodušeně, ta deska už není na prodej.

Fredy, tu tvou omluvu beru s rezervou.
Vzpomeň si, že i ty jsi do mne v minulosti taky párkrát rýpl. Bohužel si už skoro nic nepamatuji, ale tohle se mi na potvoru vybavilo. Paměť je "sviňa". Prohlídni si své příspěvky ze starší doby.
sinclair

#20 Příspěvek od sinclair »

Syron píše:Každé písmenko má vypovídací význam.
Fredy, tu tvou omluvu beru s rezervou.
Vzpomeň si, že i ty jsi do mne v minulosti taky párkrát rýpl. Bohužel si už skoro nic nepamatuji, ale tohle se mi na potvoru vybavilo. Paměť je "sviňa". Prohlídni si své příspěvky ze starší doby.

A nechceš s těma blbýma, ublíženýma kecama už jít do tmavé řiti?
Syron

#21 Příspěvek od Syron »

Pokud přestaneš ty a tví spojenci, nevidím důvod reagovat. I ten předchozí příspěvek jsem rozmýšlel, jestli ho psát. Myslíš, že mě to baví? tak už dej konečně pokoj a začni se chovat jako normální a sluišný člověk. Mimochodem nejsem jediný, ke komu se takto chováš.
sinclair

#22 Příspěvek od sinclair »

A teď jsi heknul! A popři to!
Já, válečný invalida a kripl - hekám snad?
p32

#23 Příspěvek od p32 »

Furt, celé EB.
danhard

#24 Příspěvek od danhard »

A na co jsou ty Vaše moudra Fredisovi dobrý ?
Zvednout se ze židle a podívat se do těch Vašich krámů nechcete, tak jděte do :obscene:
p32

#25 Příspěvek od p32 »

Ano, to je pro tebe typické. Určitě jsi fredisovi pomohl. :wink:
danhard

#26 Příspěvek od danhard »

Nějakejma kecama, že mám a hovno dám, protože nebyl fredis dost hodnej, mu tedy pomůžete o hodně víc :lol:

Jste ubožáci :roll:
fredis

#27 Příspěvek od fredis »

Už ho mám tejden zamluvenej, bez doprošování nějakýho ublíženýho... :roll: :lol:
Rotor rotuje a stator stagnuje...
Syron

#28 Příspěvek od Syron »

Dej už pokoj. A ať ti s ním telka funguje.
Odpovědět

Zpět na „Sháňka po přístrojích, součástkách nebo náhradních dílech“