Hledám vypínač pro LED světlo

Vše, co se týká osvětlení

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Celeron

#16 Příspěvek od Celeron »

Hille, nevíš jak maká ta GB437-ka? Je to lustrák a nebo jednou ploškou zapíná a druhou vypíná? V popisu píšou jen chujoviny. Proti tomu, co jsi dával odkaz má o svorku víc, takže to lustrák být může.
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
termit256

#17 Příspěvek od termit256 »

Jsou to 2 spinace v jednom. Vzdy se prvnim stiskem zapne, druhym vypne. Rozhodne to neni tak ze by jeden zapinal a druhy vypinal. Mam doma i trojite.
Celeron

#18 Příspěvek od Celeron »

Dík za info. Škoda že to nedělá ABB nebo Schnaider v designu jejich spínačů. Tohle je třeba k Time jako pěst na voko.
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Hill
Administrátor

#19 Příspěvek od Hill »

Ten navržení spínač máme vyzkoušený, musel jsem pod něj dát dva rámečky, protože mladej měl krabici mělkou, ausgerechnet v 7,5 cm panelu, a ani pro dráty, aby to těleso obešly, nezbylo místo, musely zadem.. Teď už bydlí jinde, spínač má v hlubší krabici, a my v tom pokoji po něm rozdvěcíme normálním spínačem.
Pokud jde o ABB, tak tam na to jdou jinak - v krabici jejich dezénu je dvoupovelový vysílač, spínače s přijímačem se dávají římo do svídidla nebo do světelné krabice. Ale to je už několik let starší záležitost, netuším, zda to ještě dělají. Ale nezoufej: Vávrovci v Elimě dělají s ABB, zkus tam zavolat, třeba budou vědět o něčem, co z internetových obchodů nevyčteme..
Odpovědět

Zpět na „Osvětlovací technika“