Stavěl, jako dvojitej v jedný škatuli se společným trafem. Musel jsem nahradit autorem použitou referenci B589N - nechtělo se mi ji shánět, s červenou LED to chodilo taky. Při oživování jsem měl problémy s nastavením napětí (nešel nastavit rozsah do maxima), to vyřešila náhrada mnou koupenýho rumunskýho pajcu LM324 označenýho β324 (původce S&C Baška, už nefungujou, pan Svoboda umřel) - všude jinde mi fungovaly, tady si stavěly hlavu, mám jich víc kusů, měnil jsem je v patici, švindlovaly všecky. Pomohla náhrada nějakým trofejním LM324 - s ním to chodilo, po víkendu jsem v Lanškrouně koupil další LM324 a s těma to chodilo taky. V provozu se pak ukázala potřeba budit výstupní výkonovej tranzistor větším proudem, než jakej bez doplňkovýho chlazení dával BC637 (vypouštěl přehřátím pracovní médium) - napravila to náhrada typem BD137 s chladicím křidýlkem. Jinak celkem schopná bedýnka, jen mi vadil malej maximální proud. Pustil jsem ho do světa, mám výkonnější.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě !!!