Vincent CD-S7
Moderátor: Moderátoři
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
Vincent CD-S7
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
- elektrosvit
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
Nově použitá CD mechanika Sanyo DA11 se zcela novým řídícím servem, zajišťuje klidné a přesné načítání dat
Zdroj: leták, zde: https://www.hifionline.cz/cd-prehravace ... cd-s7-dac/
elektrosvit píše:proč nacpali elektronky do CD přehrávače.
Proč. Pro ten teplý zvuk, ne?
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
Pro zcela čisté napájecí napětí, byly i ve zdrojové části usměrňovacích obvodů použity elektronky 6Z4 a 12AX7.
To je přece jasné, že nejen zvuk je s lampama teplejší, ale i napájení je čistší - no ne?
Je to přece "zařízení mimořádné kvality za rozumnou cenu", jak objasňuje Uwe o půl stránky níže.
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
Časem se ta dokumentace stejně na internet dostane a žádný výrobce, ani distributor tomu nezabrání. To už prostě tak je, i přes korektní přístup lidí, jako jsi Ty. Já jsem si to myslel taky, někdy okolo r. 2000 a ohledně přístupu k celému archivu NADu. To je prostě internet.
Když to na něj nedám já, udělá to anonymně jiný certifikovaný servisák s přístupem, třeba z Itálie..Pohnutky tohoto jednání mi nejsou známy, ale prostě se to tak běžně děje, pořád.
Starších, už neaktivních věcí a po zárukách, jsem na hifiengine naposílal asi 900MB, pokud už tam dávno nebyly. Jsou tam o tom bohužel i důkazy, přestože jsem je žádal, nick nezveřejňovat.
Italský kolega Cavagliani /nick Ivy Caudieus/ je zřejmě jiného názoru a ještě během oficiálního prodeje modelů C355-C375 a dalších aktivních, tam napral asi padesát servisních manuálů. Ve kterých je při otevření starším Readerem bohužel vidět i jinak překryté razítko servisu, kde pracuje. Asi do r.2009 chodily základní verze všech manuálů v tištěné podobě, na těžké křídě a s rozkládacími přílohami.
No jak píšu - pohnutky k takovému jednání mi nejsou známy a asi bych je stejně nepochopil.
Dostanou se tam i materiály, kde žádný klauzule nejsou. Už z povahy toho materiálu se spoléhá jen na inteligenci a sebezáchovný pud držitelů - a stejně se to tam objeví.
Protože nikdo z nás nemá 100% kontrolu nad tím, kdo další ta data vidí..
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele: