Jak aktivovat Office 2010 ?
Moderátor: Moderátoři
Má to ještě klasické menuové ovládání. Ty nové ribony jsem nikdy nepochopil, můj mozek prostě funguje přes menu.
Jen já vůl byl poctivka a koupil jsem si to kdysi legální. Pokaždé, když to nainstaluji, to po mně za moje peníze chce onlajnovou aktivaci, která samozřejmě už nefunguje. Takže jedu s warezovou - podnikovou verzí.
Raz som mal problem s nepodporovanym Office 2007 - vsetko sa tvarilo, ze to nijako nepojde. Ale zavolal som na 0800 178 278, co som nasiel na webe a normalne to fungovalo.
Hubert_79 píše:Což třeba koupit, hm?
Překvapila mne poměrně vysoká cena - kolem 2.000 Kč, Winows 7 jsou za polovinu.
https://www.vyhodny-software.cz/office-2010/
Osmdesat píše:Též dlouhá léta používám Office 2002 alias XP s compatiblility pakem. Spokojenost, žádná brebera na mě nikdy z textového dokumentu nevyskočila, nerozbila mi HDD, monitor a ani mi nesežrala manželku. (bububu)...
Verim ze podobne premyslel i ten pitomec co zaviroval sit v nemocnici v Benesove a vyradil ji z cinnosti. U zavirovaneho dokumentu jaksi nebyva uvedeno ze je neduveryhodny a zavirovany
Lide kteri provozuji derave systemy s tim ze se jim nikdy nic nestalo mi pripominaji uvazovanim tohoto borca
https://www.novinky.cz/koronavirus/clan ... l-40321311
K tomu zbyva snad jen dodat starou pravdu, cenu svych dat poznas presne v tom okamziku kdy o ne prijdes.
Ale pravdepodobnost neceho takoveho je temer nulova. Pokud nekdo s nekalymi umysly objevi diru na kterou jeste neni zaplata (a rozhodne to neni tak caste a jednoduche jak se muze ze zprav zdat), snazi se v prvni rade takove znalosti zpenezit. A to se mu urcite nepovede utocenim na Frantu z Horni Dolni, tim by jen zbytecne riskoval predcasne odhaleni jim objevene diry. A dobe kdy je mechanismus utoku proflakly a zna ho kde kdo, jsou uz k dispozici zaplaty a ten kdo je instaluje je v klidu. V pruseru pak jsou lidi s nazory ze se jim jeste nic nestalo a proto je zaplatovani der zbytecne.
Mam osobni zkusenost s XP ktere jsem instaloval z CD. Nez se stihly stahnout vsechny aktualizace a SP, byl system zavirovany. Nic jineho nez system a nasledne aktualizace jsem neinstaloval, dokonce ani nespoustel internetovy prohlizec. Po formatu a stahnuti nove instalacky to bylo OK.