Jak aktivovat Office 2010 ?

Software potřebné k práci s elektronikou

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Hubert_79 »

Myslel jsem dokumenty vlastní a z důvěryhodných zdrojů. A ano, vyhovuje.
Aktivaci měly první myslím Office XP (neboli 2002), ale po netu kolovalo dost nějakých enterprise verzí, co tu funkcionalitu neměly. Byly takové i XP.
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
Achab

#17 Příspěvek od Achab »

Do mých Office 2000 Professional a 2007 Enterprise stačí číslo. Nedůvěryhodný soubor Office jsem snad nikdy nepotřeboval otevírat.
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Hubert_79 »

Já měl ty Office XP a ty měly aktivaci; po nainstalování (a zadání čísla z ke*genu) to hlásilo, že aktivováno jest.
Verzi 2000 mám v nějakém 2CD vydání a to ani nechce číslo. Prostě nainstaluješ a je to.
Osmdesat

#19 Příspěvek od Osmdesat »

Též dlouhá léta používám Office 2002 alias XP s compatiblility pakem. Spokojenost, žádná brebera na mě nikdy z textového dokumentu nevyskočila, nerozbila mi HDD, monitor a ani mi nesežrala manželku. (bububu :D)
Má to ještě klasické menuové ovládání. Ty nové ribony jsem nikdy nepochopil, můj mozek prostě funguje přes menu.
Jen já vůl byl poctivka a koupil jsem si to kdysi legální. Pokaždé, když to nainstaluji, to po mně za moje peníze chce onlajnovou aktivaci, která samozřejmě už nefunguje. Takže jedu s warezovou - podnikovou verzí.
rnbw

#20 Příspěvek od rnbw »

Ak nefunguje online aktivacia, staci zavolat na MS aktivacnu linku, tam je automat, cez ktory sa to da vybavit. Problem je, ze niekedy to odmieta prezrazit cislo, kam mas zavolat.
Raz som mal problem s nepodporovanym Office 2007 - vsetko sa tvarilo, ze to nijako nepojde. Ale zavolal som na 0800 178 278, co som nasiel na webe a normalne to fungovalo.
dvorak

#21 Příspěvek od dvorak »

Hubert_79 píše:Což třeba koupit, hm?

Překvapila mne poměrně vysoká cena - kolem 2.000 Kč, Winows 7 jsou za polovinu.

https://www.vyhodny-software.cz/office-2010/
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Hubert_79 »

Vždyť tady někdo dával odkaz na Office 2016 za asi dvě stovky. Zřejmě to i funguje.
Ty by ve Win 7 měly fungovat, až Office 2019 chtějí jen 10.
termit256

#23 Příspěvek od termit256 »

Osmdesat píše:Též dlouhá léta používám Office 2002 alias XP s compatiblility pakem. Spokojenost, žádná brebera na mě nikdy z textového dokumentu nevyskočila, nerozbila mi HDD, monitor a ani mi nesežrala manželku. (bububu :D)...

Verim ze podobne premyslel i ten pitomec co zaviroval sit v nemocnici v Benesove a vyradil ji z cinnosti. U zavirovaneho dokumentu jaksi nebyva uvedeno ze je neduveryhodny a zavirovany :-) Duveryhodny je pouze dokument ktery si vytvoris sam, cokoliv jineho je neduveryhodne a pak neni otazka jestli budes resit zavirovany comp nebo ne, ale za jak dlouho. Pak se rozesle vsem znamym z adresare a kolecko se opakuje, "prece jsem ho dostal od kolegy a tomu verim, ten by mi vir urcite neposlal..."

Lide kteri provozuji derave systemy s tim ze se jim nikdy nic nestalo mi pripominaji uvazovanim tohoto borca :-)
https://www.novinky.cz/koronavirus/clan ... l-40321311
K tomu zbyva snad jen dodat starou pravdu, cenu svych dat poznas presne v tom okamziku kdy o ne prijdes.
rnbw

#24 Příspěvek od rnbw »

Novy Office ti velmi nepomoze. Je to derave ako sito. Takze ti nejaky malware zasifruje data, ale moze ta hriat fakt, ze o mesiac bude uz mozno chyba, ktoru malware vyuzil, opravena...

Data sa pred znicenim chrania zalohovanim.
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Hubert_79 »

Ano. A lidé se dělí na dvě skupiny. Na ty, co zálohují a na ty, kteří ještě o žádná data nepřišli.
termit256

#26 Příspěvek od termit256 »

Njn, co nadelas. Ono je to vsechno o pravdepodobnosti. Pokud budes mit opravdu velkou smulu, tak si zavirujes comp jeste v dobe nez stihnou zaplatu vydat.

Ale pravdepodobnost neceho takoveho je temer nulova. Pokud nekdo s nekalymi umysly objevi diru na kterou jeste neni zaplata (a rozhodne to neni tak caste a jednoduche jak se muze ze zprav zdat), snazi se v prvni rade takove znalosti zpenezit. A to se mu urcite nepovede utocenim na Frantu z Horni Dolni, tim by jen zbytecne riskoval predcasne odhaleni jim objevene diry. A dobe kdy je mechanismus utoku proflakly a zna ho kde kdo, jsou uz k dispozici zaplaty a ten kdo je instaluje je v klidu. V pruseru pak jsou lidi s nazory ze se jim jeste nic nestalo a proto je zaplatovani der zbytecne.

Mam osobni zkusenost s XP ktere jsem instaloval z CD. Nez se stihly stahnout vsechny aktualizace a SP, byl system zavirovany. Nic jineho nez system a nasledne aktualizace jsem neinstaloval, dokonce ani nespoustel internetovy prohlizec. Po formatu a stahnuti nove instalacky to bylo OK.
PotPalo

#27 Příspěvek od PotPalo »

termit256 píše:...a stahnuti nove instalacky to bylo OK.

Aha. :wink:
Je na čase vymeniť primátora Bratislavy, a celú tú neschopnú pakáž okolo.
Odpovědět

Zpět na „Software“