Znacka Dvd = Hyundai 5.1 sound
DVD-bad disc
Moderátor: Moderátoři
-
v1r00z
DVD-bad disc
Znacka Dvd = Hyundai 5.1 sound
Re: DVD
v1r00z píše:Potom to tu moze zavret cele forum a vimazat setko . NAco to potom tu je kem mi tu nikto neporadi. Boze. A ten prvi mi poradil len ti si ***** velky administrator s malimi gulami co sa len vitahuje ale nic nevie a preto neporadi iba sa tu chvasta. !!!!!!![]()
Buď rád, že se tu administrátor neobjevil, asi by sis to za rámeček nedal.
Nikdo tu na tebe machra nedělá, hned ze začátku tu byl pokus Crifodův z tebe dostat pár dalších podrobností, podle kterých by snad šlo něco diagnostikovat. A ty mu odpovídáš na něco jiného, čili zjevně nemáš tušení, o co mezi těmi několika tisíci tranzistorů, z nichž se elektronika DVD skládá, vlastně jde.
Pochop ale jednu věc - kdo tu nějaké příspěvky má, u toho se dá odhadnout, jestli mu bude k něčemu rada typu "zkontroluj zvlnění napájecího napětí serva řízení polohy šošovky" anebo nebude chápat, o čem je řeč a kde to hledat a co je to zvlnění. Mimochodem, taková špatná filtrace dokáže taky pěkně rozhodit čtení.
Když chceš zkusit to vyčištění, pro jednou se nic moc nestane, když to uděláš takto:
Vezmi smotek vaty, normální čistý líh (etanol) a zlehka tím čočku otři a pak zrovna tak zlehka dosuš. Mysli na to, že čočka visí v jemném závěsu, aby se mohla hýbat, a vůbec není prolém ji urvat.
Jinak taky nevím, co ti poradit, to chce vidět a slyšet, co ta mechanika dělá, a hned na to měřit, jak na to některé body v elektronice reagují. A pak je teprve 50-70% šance, že napoprvé bude jasná závada a z toho jen slabých 40% má šanci, že je to závada, na kterou se nemusí objednávat drahý náhradní díl.
Víc ti k tomu taky neporadím, bez měření to můžeš popisovat, jak Nižňanský Čachtickou pani, a zase budou ti znalí jen hádat, co že tomu asi je. Tak se nepaprč.
Ona by se rada našla, ale musí se vědět, co za problém se řeší. A to tady přes veškerou snahu nevysvětlíš. Příčin, proč to najednou přestalo číst, je totiž nejméně 65 možných...
kondik píše:Uz som ti pisal, ze tam je niekolko moznosti a konkretbu radu ti nikto neda a kedze sa tomu nerozumies tak tam narobis viac skody ako uzitku.
presne tak,pripajam sa k slovam kondika a hilla. pišeš že tomu nerozumieš tak potom aj keby ti niekto z nas poradil ako zistíš o aku radu ide a k čomu a v ktorej časti DVD playera ju použiť, uplatniť.
su niektore rady ktore sa polopatisticky vysvetliť nedajú.a treba mať aspoň nejake tieskusenosti.
moja rada : zavri to a odnes do servisu, ak trafiš ten spravny tak ti to za dobry peniaz opravia.
hovoríš že sa len kondik chvasta, prejdi si najprv jeho predošle príspevky a potom niekoho obviňuj