Napsal jsem, že bysme je zcela logický tvar a dál že je to věcí vývoje. Psal jsem snad někde, že je to nyní správně a že je to v pravidlech?
Příkon současných TV
Moderátor: Moderátoři
Ty si můžeš říkat co chceš, mluvit kde chceš a jak chceš, ale ve sdělovacích prostředcích a mezi elitou národa pokud si každý bude dělat co chce, je to anarchie. Může být logická, zoologická, ideologická, ale pořád je to anarchie. Není možné v instituci ovlivňující milióny lidí a zejména dětí a mládeže mluvit jako v putyce. Ale ty si můžeš myslet, co chceš, nemá pak smysl o tomto s tebou diskutovat. Já jsem napsal, co se mi nelíbí a co by neměly konkrétně televize dělat. Že se toho chytneš a budeš dokonce obhajovat , jsem neměl tušení, a, upřímně, nepočítal jsem s tím. Jsme na DISKUSNÍM fóru. I když se to svezlo úplně mimo téma, a doufám, že už se k tomuto nebudu muset vyjadřovat.
Ale vážně, pokud se stále bavíme o LED LCD, kdybys nastavil podsvit v menu na max. a všechny EKO blbinky by byly povypínaný, musel bys toho uvedenýho max údaje na štítku dosáhnout bez problému

p32 píše:Jakej měřák?rayx píše:Tak už víme, proč máš tak nízké spotřeby, když měřák proměřuje ...
No "jakej"? Nejspíš "nějakej" takovej
A trochu OT: V čem je vlastně tak "zázračná" Qled, příp. Oled TV? Dokáže "oživit" zkomírající ceny televizí, zatnout konečně tipec opravám kazícím prodej nových TV, nebo snad umožnit "smotat" TV do futrálu na diplom nebo kanalizační roury?
Ale to by se pak po rozmotání musela přišpendlit na zeď nebo polystyrénovou tabuli.A nebude se pak pořád kroutit?