Příkon současných TV

Poradna určená pro amatéry

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
xsc

#46 Příspěvek od xsc »

Umíš číst? http://www.ebastlirna.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=1101313#1101313
Napsal jsem, že bysme je zcela logický tvar a dál že je to věcí vývoje. Psal jsem snad někde, že je to nyní správně a že je to v pravidlech? :roll:
p32

#47 Příspěvek od p32 »

Vykašlete se na pravopis, vláda už přepisuje dějiny a brzy nám čeština zbyde jen na nákup v kaufu. :lol:
Syron

#48 Příspěvek od Syron »

Předpokládám, že ty číst umíš. Napsal jsem, že je to prznění mateřského jazyka. I pokud by to byl jak tvrdíš zcela logický tvar, je to pořád nesprávný tvar. Používání nesprávných slov je prznění jazyka. to bychom se brzy nedomluvili ani uvnitř naší republiky.

Ty si můžeš říkat co chceš, mluvit kde chceš a jak chceš, ale ve sdělovacích prostředcích a mezi elitou národa pokud si každý bude dělat co chce, je to anarchie. Může být logická, zoologická, ideologická, ale pořád je to anarchie. Není možné v instituci ovlivňující milióny lidí a zejména dětí a mládeže mluvit jako v putyce. Ale ty si můžeš myslet, co chceš, nemá pak smysl o tomto s tebou diskutovat. Já jsem napsal, co se mi nelíbí a co by neměly konkrétně televize dělat. Že se toho chytneš a budeš dokonce obhajovat , jsem neměl tušení, a, upřímně, nepočítal jsem s tím. Jsme na DISKUSNÍM fóru. I když se to svezlo úplně mimo téma, a doufám, že už se k tomuto nebudu muset vyjadřovat.
Naposledy upravil(a) Syron dne 29 kvě 2020, 20:07, celkem upraveno 1 x.
Syron

#49 Příspěvek od Syron »

P32, byls o vteřínu rychlejší. Teď se bojím, že se budu muset na stará kolena učit německy. Ale naštěstí do kauflandu nechodím. Pouze do "českého" Terna, ale tam stejně prodávají i německé zboží. :) :roll: :P
Mysteri

#50 Příspěvek od Mysteri »

Kuva, to je zas odklon od témy...
Syron

#51 Příspěvek od Syron »

I když se to svezlo úplně mimo téma, a doufám, že už se k tomuto nebudu muset vyjadřovat.[/quote]

Ano, už jsem to taky napsal. A stydím se, že jsem se nechal strhnout. Už jsem s tím skončil.
Syron

#52 Příspěvek od Syron »

Zdravím. Několikrát se mi stalo, že na zadní straně TV byl údaj o příkonu nebo měrné spotřebě TV. I když jsem se snažíl, tak vysoké hodnoty jsem nedosáhl.Že by se výrobce úmyslně znevýhodňoval oproti konkurenci? Nebo je vtom něco jiného?
rayx

#53 Příspěvek od rayx »

Tak už víme, proč máš tak nízké spotřeby, když měřák proměřuje ... :D

Ale vážně, pokud se stále bavíme o LED LCD, kdybys nastavil podsvit v menu na max. a všechny EKO blbinky by byly povypínaný, musel bys toho uvedenýho max údaje na štítku dosáhnout bez problému :wink: Horší jsou ty "typický" spotřeby, z kterých vychází ECO štítky s +++++++, ty jsou většinou optimalizovaný ... Jak už napsal PotPalo, do toho započítávaj všechno možný :bleble:

Obrázek
p32

#54 Příspěvek od p32 »

rayx píše:Tak už víme, proč máš tak nízké spotřeby, když měřák proměřuje ... :D
Jakej měřák?
rayx

#55 Příspěvek od rayx »

Syron píše:Několikrát se mi stalo, že na zadní straně TV byl údaj o příkonu nebo měrné spotřebě TV.
I když jsem se snažíl, tak vysoké hodnoty jsem nedosáhl.

Čím jiným by to ověřil než nějakým "měřákem"?
p32

#56 Příspěvek od p32 »

Mě nezajímá jaký on pouzívá měřák. Mě spíše zajímalo to, že víš, který používá a že mu podle tebe proměřuje. :wink:
kokun

#57 Příspěvek od kokun »

p32 píše:
rayx píše:Tak už víme, proč máš tak nízké spotřeby, když měřák proměřuje ... :D
Jakej měřák?

No "jakej"? Nejspíš "nějakej" takovej :wink:
Honza - kokúň

#58 Příspěvek od Syron »

:agree: Honzo, skoro s to trefil. Je s podivem, kolik měřáků je na trhu. Ale já mám pár let starý, tudíž už se asi neprodává. Pošlu možná fotku, ale teď samozřejmě ne. Ale ověřovat do zkušebny ho posílat nebudu. Holt někdo dokáže telepatickou diagnostiku televize, jiný dokáže dálkově změřit přesnost Wattmetru. :P :lol: :D.

Ale dost srandy. Spíš by mě zajímalo, co "žere" taková Oled nebo Qled.

A trochu OT: V čem je vlastně tak "zázračná" Qled, příp. Oled TV? Dokáže "oživit" zkomírající ceny televizí, zatnout konečně tipec opravám kazícím prodej nových TV, nebo snad umožnit "smotat" TV do futrálu na diplom nebo kanalizační roury?

Ale to by se pak po rozmotání musela přišpendlit na zeď nebo polystyrénovou tabuli.A nebude se pak pořád kroutit? :o :(
PotPalo

#59 Příspěvek od PotPalo »

Naopak, krútenie bude výhoda. Obkrútiš si televízor okolo hlavy a máš 3D obraz. :D
Je na čase vymeniť primátora Bratislavy, a celú tú neschopnú pakáž okolo.
rayx

#60 Příspěvek od rayx »

No vidíte, a pak že 3D byla slepá cesta ... :)

@Syron
Jaký rozdíly jsi tedy naměřil, žes nikdy na tom svým památečním měřáku nedosáhl anebo ses asi jen přiblížil údajům ze štítku TV i při nastavení příslušných parametrů na max.?
Odpovědět

Zpět na „Televizory, monitory a projektory - PORADNA pro amatéry a začátečníky“