výbuch prodlužky
Moderátor: Moderátoři
- radioelectrum
výbuch prodlužky
- hajeklubos
Luboš
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Najednou rána jak kráva, to bylo jako když praskne zeď, jistič ke koupelně vypadej. Tak jsem ho nahodil, co se ozve, protože jsem fakt neměl sílu to hledat. Nikde nic, žádnej smrad... Pračka prala dál.
Když doprala, tak jsem prádlo vytáhl, pověsil. Za cca čtvrt hodiny opět ta samá rána a zase jistič venku.
Jediný, co jsem zjistil, tak že ten volič programů se choval, jako kdyby měl v sobě písek. Ale ta pračka pere dál a zatím se to znovu neobjevilo...
Kuchat ji nestíhám, ale raději ji vytahuju ze zásuvky. Možná jen shořela nějaká nadbytečná součástka.
Asi strašidlo.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Po pár dnech jsem do této zásuvky zapojoval prodlužku, najednou zvuk a kouř.
Po menším zkoumání jsem zjistil, že se mi L drát opřel o závit šroubku na PE, po těch pár dnech se izolace ztenčila natolik, že došlo k průrazu.
Měděný drát mírně ohořený, ale z M3,5 šroubku zbyla půlka.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
- tomasjedno
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
- weed_smoker
Bohužel, tohle platí už minimálně 30 let, co si sám neposkládám a nezašroubuju, to musím pokládat i přes ofiko vytištěný CE na obalu/štítku za podezřelý až přímo potenciálně vadný.weed_smoker píše:...Prostě už dávno nevěřím jiný prodlužce než těm,který jsem skládal sám.
A kutilmile - nelituju tě
Majitelky mazlíček překousal izolaci šňůry, která se pak nějak dostala postiženým místem přímo mezi záda pračky a zástrčku a šlusla se o ty záda. Zástrčka byla zvenčí natavená a očoudlá, zatímco zadní strana pračky nic - napálený plech jsem objevil až po bližším ohledání
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!