Jak vymazat oddíl na HDD

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Mek7
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Mek7 »

Nie pokial to C: preinstaluje, hodi tam novy cerstvy system a potom prepise prazdne miesto tym prikazom, co som napisal.
Predavat PC s diskom bez preinstalovania, je koledovanie si o problem.
... byvaly spravca Hospudky u amplionu, Martinekk-ov brat :)
Hras Scrabble? Skus SKREBL.EU - moj novy projekt.
Disclaimer: Nemam vystudovane elektro, je to len moje hobby.
"Failing to plan is planning to fail" (Alan Lakein)
PotPalo

#17 Příspěvek od PotPalo »

Zvyčajne stačí vytvoriť jeden nový profil a ostatné zmazať aj s údajmi.
Je na čase vymeniť primátora Bratislavy, a celú tú neschopnú pakáž okolo.
p32

#18 Příspěvek od p32 »

Jak to tu čtu, tak je hezké, kolik odborných rad se tu píše. Kdyby se to podle pořekadla o dělání velblouda z komára mělo nějak přirovnat, tak by tady bylo velbloudů jak nasráno. Na původní dotaz stačilo napsat jen to, že si ta data má smazat a přehrát jedním filmem, který na tom déčku bude kopírovat do jiného adresáře dokud se ta část disku nezaplní a potom tyto kopie opět smazat. Pokud to tedy zvládne.
Kolikrát dostávám již nechtěné NB s daty, která prostě jsou sice důvěrná, ale kromě původců nikoho nezajímají. Stačí to přeformátovat, rozdělit podle svého, instalovat OS a nahrát dodatečný seznam filmů a hudby, co nový majitel využije a nikdo z toho nemusí vymýšlet anglickou kontrarozvědku s novičokem.
Máte vůbec pojem o tom, kolik normálních lidí, co potřebuje, aby jim někdo připravil PC s funkčním OS a programy, tak ovládá obnovování souborů ze smazaného disku a koho to zajímá doopravdy? :lol:
termit256

#19 Příspěvek od termit256 »

On nemusi delat zadne opicarny s kopirovanim filmu, ccleaner ktery zminoval v uvodu to zvladne kliknutim na jedno tlacitko.
p32

#20 Příspěvek od p32 »

Ty opičárny jsem nemyslel ve zlém. Prostě je zvládne každý. CCleaner už ne a ruku na srdce, kolik vás ho má nyní nainstalovaný?
termit256

#21 Příspěvek od termit256 »

Ja uz ho taky nemam, ale tazatel tvrdil ze jo. Jinak tu preinstalaci win bych taky zvazil, windows si ukladaji kde co a beznymi prostredky se to spatne odstranuje.
Achab

#22 Příspěvek od Achab »

CCleaner portable mám na flešce. Stejně jako další podobné utility, které je zbytečné instalovat, ale občas se hodí.
dvorak

#23 Příspěvek od dvorak »

Díky kolegové. Vyřešil jsem to nakonec jednoduše pomocí toho C Cleaneru.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“