Audi a6 2001, nefunkční klima a ventilátory na chladič.
Moderátor: Moderátoři
Kolegovi som presne to isté riešil na golfe 4.
Dnes, dva týždne pred TK mi oktávka2 rozsvietila kontrolku airbagu. Reku super načasované. Napichnem vag -
01221 - Crash senzor side airbag driver side G179
Nakoniec z toho boli zlomené drôty v prechodke dverí. Poguglil som a že dosť častá závada Skoda Octavia 2 1Z . Prekvapilo ma, že bezpečnostná vec a má najkratšie vodiče, čiže sa ulomia ako prvé.
Nedávno bol u mňa kamarát, že mu prestali ísť smerovky na Ford Galaxy (to isté ako VW Sharan či Seat Alhambra, často označované ako SAG - SharanAlhmabraGalaxy). Tiež mal zhnitý drôt odhadom tak maximálne 0.5mm2 od poistiek pod kapotou pri batérii. Čím to je? Šetrením medi na prierezoch, alebo nekvalitnou popraskanou izoláciou? Je pravda, že tie autá už začínajú mať 20 rokov, ale aj tak. Na starých škodovkách či žiguliakoch toto nezažívam.
Opravoval som takto provizorne pred STK privod k 3. brzdovemu svetlu, vydrzalo to asi mesiac. Druhy pokus asi rovnako. Potom som sa nasral, kupil kus noveho kabla, krimpovacie spojky a klieste a odvtedy to funguje. V mieste ohybu je novy celistvy kabel, spojky su na miestach bez pohybu.
Čidlo venkovní teploty zakoupeno. Portikus byl zdevastovaný tak jsem vzal nějaké malé fastony a nasunul je na piny čidla. Velmi opatrně a trochu zalil tavným lepidlem a přes spojky krimpovacíma kleštěmi napojil na původní dráty, proměřil až do kostky u světlometu zda ten zbytek drátů není po cestě přerušen. Není. Klima stále nejede.