Co je ideální na navlhlou elektroniku ?

Dotazy na technické problémy, vlastní řešení technických problémů

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
VASEK_W

#16 Příspěvek od VASEK_W »

Proč idylicky?
Párkrát už mne servizáci "vytáhli" na místo činu s mým jemným vercajkem, a mohu konstatovat, že kafíčka i štrůdlíky byly ;-).
A nebo byli majitelé šťastní, že jim kotel v zimě začal fungovat :-).

Každopádně průběhy normální servisní kontroly se někdy mohou asi lišit, co si tak občas vyslechnu od vedle mne na židli sedících servisáků čekajících na opravu desky plošných spojů.

Tak ať Vám do toho chlapci co nejmíň "kape" !!!

Vašek
Radimosso

#17 Příspěvek od Radimosso »

To je fakt ... když lidem vytvoříš teplo , tak jsou vděční.... a dle mých zkušeností , dost často , čím větší chudák, tím umí být vděčnější.....

ale to bude asi dobou a taky tím, že ti chudší bývají úplně jiná generace :?
VASEK_W

#18 Příspěvek od VASEK_W »

Máš absolutní pravdu ve všem !!!
Nejvíce peněz nutí 80-ti letá babička s nejmenším důchodem ve městě. Takže tu všichni "ušetříme" a děláme pouze za náklady na materiál, tzv. za "charitu". Ale v luxusní vile je potřeba se moc nežinýrovat a říci si opravdu normální peníze za odvedenou práci.
Když pojedeme kdokoliv z nás do servisu s autem, protože nemáme například potřebné nářadí, případně náhradní díl, tak pod pětikilo za hodinu to nikde není, a pochybuji, že tam ty přítomné osoby mají nějaké extra znalosti a snahu se sebevzdělávat. Spíše jsou to jen "výměnkáři" bez znalostí a schopnosti dedukce vyhodnotit dle projevů místo závady, nedej bože něco měřit pomocí multimetru. To už jim člověk musí radit kde to asi bude ...

A bude bohužel čím dál hůř :-(.

Vašek
Radimosso

#19 Příspěvek od Radimosso »

To mám spíše zkušenost s místními horaly, že peněz nemají , ale rozdali by setím co mají....
Už jsem vezl domů placatičku rumu od jedné babičky, dýni jako kráva, od jednoho dědulky jsem dostal 30Kč, ať si prý zajdu na pivo :) , to bylo hodně milé až dojemné ....
Nebo mě po servisu skoro donutili zůstat na oběd , různé domácí driáky apod.

Ikdyž nejsou peníze jej jiná dobrá vůle ....

A když si před vypsáním účtu říkám, že jim to udělám levněji,
že jim trochu pomůžu, tak většinou to nějak dostanu zpět u jiných co zase přidají nadstandartně...
Odpovědět

Zpět na „Poradna“