Jak zapojit sluchátka do 3.5mm jacku?
Moderátor: Moderátoři
Jak zapojit sluchátka do 3.5mm jacku?
Jinak zem na tom konektoru se pají co nejdál doprava?
Fotky: https://imgur.com/a/LmrhRjI
A kutilmile - nelituju tě
A kutilmile - nelituju tě
konosuke píše:je to fuk
pokud budou hrát naopak (levý signál v pravém sluchátku) tak jednoduše otočíš
oblouk na hlavě o 180°
Nemáš pravdu. To isté som si myslel aj ja, ale terajšie, aj niektoré najlacnejšie slúchachadlá (a aj ,,štople") sú robené ergonomicky tak, že ich neotočíš, lebo Ti bude niečo vadiť, budú padať a pod, a štuple už pri zasunutí do ucha Ti budú robiť problém, vypadávať, budeš cítiť, že ti ucho niečo vyvracia do zadu a podobne. Ver tomu, éra naších ,,ARFečiek apod" je už v prdeli. Ak neveríš, kúp si najlacnejšie štople v Kaufle, Tescu a pod. (Tieto predajne Ti nedávam ako ,,vzor" kvality, ale preto, že tu ich kúpiš už za najlacnejší peniaz (5€), aby si sa presvedčil sám. Aby si ma zas nenazval ,,mudrlantom fóra"... A tie drahšie, logicky, budú anatomicky tiež nezámenné.)
Editt pre ,,konosuke": Mimochodom, môžeš mi konečne odpovedať na moju SZ z konca května, ktorú si si už dávno prečítal a nereagoval, aby si mi seriózne cez SZ odpovedal, prečo Ti vadím... Dospelý jedinec by mal na priamu, jednoduchú otázku cez SZ, priamo vedieť odpovedať a dať príklad, kde som Ťa možno vytočil, aby som mohol reagovať. Samozrejme ,na otázku cez SZ, odpoveď by mala prísľ tiež cez SZ. Ale u Teba táto bežná slušnosť asi neexistuje. Ide mi iba o to, aby som sa zlepšil, pochopil, kde som narušil Tvoje ISO, DIN, ECO, EGO a pod. Ale, keď nereaguješ, neviem, čo mám robiľ so sebou...