Zhodnoceni pajeni vodicu u sluchatek
Moderátor: Moderátoři
Mimochodem, je ten signál, co jde do sluchátek, opravdu stoprocentně stejně silný do obou stran sluchátek?
Já bych se tomu zasmál a určitě bych vlákno laika, kterému se jen "cosi zdá", nedovolil rozvléct na několik stran
Třeba je to jenom náhoda, nebo taky trend a Eurobastlírna začíná fejsbůkovatět.
Kdysi by moderátor podobný tlachy o 1-2dB zamykal, nejvýš přesunul do HP.
Jezevče?
Proč by ses měl bát na něco zeptat? Když to není úplná pitchovina jako tohle, tak proč ne. Někdy to má i supr vývoj.
To takhle přijde Václav, oba Jaroslavové, do toho Kono a 15 obrazovek moudra, jen to fikne
Nejsem zrovna příznivcem chlívečkování, ale tady by se daly 3-4 hodně málo používané sekce úplně zrušit a někam mezi Nezařaditelné a SMS pro tyhle "uživatele" jeden přidat - "Žvanírna".
Nečíst moje texty, nebo jít jinam. Třeba na tobě blízký soplweb a nevysírat tady svými výlevy, co se nedají číst.
Vidím "hodnotu" 50 příspěvků zpět - takových oravanů ještě pět a Jarda se Zdenkem to mohou zavřít.
Jenom hloupé štěknutí, bez čehokoli konkrétního a přínosu do fóra. Ty chceš někoho kritizovat?
Poslední je tento tady:
"Je to pohode zaliate cínom Čínskym" - to je jediné, co víš?
Už jsem ti to měl napsat minule, když jsi na mě úplně bezdůvodně pyskoval.
Já nemůžu za to, že ses blbě učil, sakra!
Máš něco přínosného k probírané věci, nebo jsi přišel, bez ohledu na zaměření vlákna, jen vysírat?