Zhodnoceni pajeni vodicu u sluchatek

Opravy a závady na MG, RMGF, CD, zesilovačů, receiverů, reprosoustav

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Kremik

#16 Příspěvek od Kremik »

Já bych se tomu nesmál. Pokud před opravou hrály stejně a po opravě jedno méně, důvod k nespokojenosti to určitě je. Otázkou je, nakolik je toto zdání ovlivněno subjektivním pocitem, zdrojem signálu a jak sluchátka doopravdy hrály před opravou. Pokud si majitel s elektronikou netyká, nezbývá mu než reklamace, nebo nechat znovu opravit, třeba někde jinde. K pájení se nevyjádřím protože ho nevidím, foto je na nějakém obtížném úložišti, místo toho aby bylo tady.
p32

#17 Příspěvek od p32 »

Já bych po zhlédnutí obrázku plně souhlasil s oběma příspěvky od Sinclara. Nevím, proč jsou tu teorie o tom, že to není správně spájené. Rozeznat 1 dB rozdílu je dost velké umění i pro ty, co se tím živí. Určitě si autor vlákna vyzkoušel přehodit sluchátka i stranově. :lol:
Mimochodem, je ten signál, co jde do sluchátek, opravdu stoprocentně stejně silný do obou stran sluchátek?
sinclair

#18 Příspěvek od sinclair »

No néni možná! Napsat bílou křídou do komína, že s desperátem někdo souhlasí! :twisted:
Já bych se tomu zasmál a určitě bych vlákno laika, kterému se jen "cosi zdá", nedovolil rozvléct na několik stran :D
Třeba je to jenom náhoda, nebo taky trend a Eurobastlírna začíná fejsbůkovatět.
Kdysi by moderátor podobný tlachy o 1-2dB zamykal, nejvýš přesunul do HP.
Jezevče? :D
workhard
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od workhard »

Může mít nějakej aparát s indikátorem úrovně a když to balancí uchometricky srovná, má to těch 1-2 dB rozdíl. Tady aby měl jeden strach se na něco zeptat :D
Věci,které fungují,se ZÁSADNĚ neopravují...
sinclair

#20 Příspěvek od sinclair »

To jo, tvl. Takhle přesných indikátorů mám snad jen pár v baráku, moc často na ně nečumím. Když se některý aparát rozhodne srát na HiFi, nejdřív to stejně odhalí uši na něčem, co znám.

Proč by ses měl bát na něco zeptat? Když to není úplná pitchovina jako tohle, tak proč ne. Někdy to má i supr vývoj.
To takhle přijde Václav, oba Jaroslavové, do toho Kono a 15 obrazovek moudra, jen to fikne :D

Nejsem zrovna příznivcem chlívečkování, ale tady by se daly 3-4 hodně málo používané sekce úplně zrušit a někam mezi Nezařaditelné a SMS pro tyhle "uživatele" jeden přidat - "Žvanírna".
oravan

#21 Příspěvek od oravan »

sinclair kľudne si niečo nájdi nie čo na moju osobu inak by to ani nešlo nezdá sa Ti že toto je fórum a môžu tu písať ľudia aj taký čo nevedia si inak poradiť a ak sa nájde človek čo len trošku slušný tak mu odpovie a nie len pre pár ľudí .Je to verejné tak tíško a ak sa ti nezdá pokojne si založ svoje fórum a tam si tliachaj s kým len chceš v každom vlákne si a trepneš do vetra aj do veci o čom nemáš ani šajnu proste všudibílek a pokojne ma tu zotri nič od Teba nečakám alebo ma zablokuj to je Tebe tak blízke a okrem poradenia iba ľudí vieš odradiť aby sem chodili či sa odhlásili .
sinclair

#22 Příspěvek od sinclair »

Přesně tak to můžeš udělat i ty.
Nečíst moje texty, nebo jít jinam. Třeba na tobě blízký soplweb a nevysírat tady svými výlevy, co se nedají číst.
Vidím "hodnotu" 50 příspěvků zpět - takových oravanů ještě pět a Jarda se Zdenkem to mohou zavřít.
Jenom hloupé štěknutí, bez čehokoli konkrétního a přínosu do fóra. Ty chceš někoho kritizovat?
Poslední je tento tady:
"Je to pohode zaliate cínom Čínskym" - to je jediné, co víš?

Už jsem ti to měl napsat minule, když jsi na mě úplně bezdůvodně pyskoval.
Já nemůžu za to, že ses blbě učil, sakra!
Máš něco přínosného k probírané věci, nebo jsi přišel, bez ohledu na zaměření vlákna, jen vysírat?
mi-ro

#23 Příspěvek od mi-ro »

Na srovnání zisku/výkonu stereo kanálů mám jednoduchý "trik". Vstupy proklemuju na mono. To samé jsem chtěl říct o zkoušce sluchátek. Piny na jacku propojit a pak už není třeba diskuze o síle signálů L/R.
..to bude jen ňákej odpůrek
sinclair

#24 Příspěvek od sinclair »

Nojo miro, to se lehko řekne, ale hůř udělá. V době zalisovaných konektorů na jedno použití, jacků i cinchů.
Celeron

#25 Příspěvek od Celeron »

To mi povídej. Nedádvno jsem koupil 100 ks celokovových celkem drahých cinčů a všem se protáčel a kejklal střední kolík, takže kontakt na heslo. Reklamace naštěstí uznána, jen pro jeba nej půlden s vyřízením.
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
sinclair

#26 Příspěvek od sinclair »

Zkus cinche REAN NYS373, nebo 3,5 stereo jacky NYS231BG z Prodancu. Delší reklamy netřeba, musí se zkusit.
Odpovědět

Zpět na „Audiotechnika“