APEBOX C2 4K Combo - DVB-S2X/T2/C UHD, CA
Moderátor: Moderátoři
- markoni
- Kontaktovat uživatele:
APEBOX C2 4K Combo - DVB-S2X/T2/C UHD, CA
Jestli už jsem tady už zakládal téma APEBOX C2 4K Combo - DVB-S2X/T2/C UHD, CA tak se omlouvám .V nastavení jsem objevil debug log ale nevím jak to použít viz příloha a vůbec potřeboval bych více informací o tomto přijímači díky
A jestli chceš o přijímači něco vědět, zeptej se dovozce: https://www.sapro.cz
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
markoni píše:Jen mě to zajímá.Na netu vůbec chybí o tomto strojku mnoho informací nebo neumím hledat například jak to je s výstupem AV který je vyveden pomocí jacku 3,5 4 pol respektive zásuvkou ,nemohu se dopátrat na kterém pinu toho jacku je vyveden signál video
Ten APEBOX je vůbec vyvedený kousek. Počínaje uživatelským manuálem (na jediné stránce 8,5 x 12 cm, drobným písmem moudra typu " Nejprve zkontrolujte, zda je přijímač zapnutý", popř. "Pamatujte na správné zaměření ovladače na přední panel přijímače", přes českou lokalizaci ( např. EPG) až po přístup prodejce (jedna nejmenovaná firma z Ostravy - Muglinova). Napálil jsem se a objednal u nich (jako doporučené příslušenství!) redukci JACK 3,5/4p - 3x CINCH) - jak to dopadlo, je jasné z fotky. Při reklamaci kecy typu "to jste první, kdo to reklamuje, on to (rozuměno ten AV výstup ) nikdo nepoužívá ... . Naštěstí zvuk vyřešil převodník SPDIF/ 2x CINCH.
- markoni
- Kontaktovat uživatele: