APEBOX C2 4K Combo - DVB-S2X/T2/C UHD, CA

Zkušenosti a problémy s příjmem analogových i digiálních signálů

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
markoni
Kontaktovat uživatele:

APEBOX C2 4K Combo - DVB-S2X/T2/C UHD, CA

#1 Příspěvek od markoni »

Zdravím
Jestli už jsem tady už zakládal téma APEBOX C2 4K Combo - DVB-S2X/T2/C UHD, CA tak se omlouvám .V nastavení jsem objevil debug log ale nevím jak to použít viz příloha a vůbec potřeboval bych více informací o tomto přijímači díky
Přílohy
IMG_20200926_192845.jpg
IMG_20200926_192845.jpg
MetalGod

#2 Příspěvek od MetalGod »

Jestli ono to nebude tak, že tam vložíš prázdnou flashku a při debuggingu se do ní zapíše soubor.
A jestli chceš o přijímači něco vědět, zeptej se dovozce: https://www.sapro.cz
Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce,
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
markoni
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od markoni »

To musí být prázdná flashka ? no a jak ten debuging zpustím ? díky
MetalGod

#4 Příspěvek od MetalGod »

Naformátovaná, asi na FAT32/VFAT. Nevím, jak to spustíš, možná není potřeba a při bootu se zasunutou flashkou se systém vypovídá do flashky spontánně. Na co to jako potřebuješ? Máš problém s hardwarem? Chceš ladit (linuxovej) systém?
— Winston Churchill
markoni
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od markoni »

Jen mě to zajímá.Na netu vůbec chybí o tomto strojku mnoho informací nebo neumím hledat například jak to je s výstupem AV který je vyveden pomocí jacku 3,5 4 pol respektive zásuvkou ,nemohu se dopátrat na kterém pinu toho jacku je vyveden signál video :)
MetalGod

#6 Příspěvek od MetalGod »

Protože tohle bude "privátní značka" dovozce. Proto se ho zeptej, nebo to kuchni, snad na desce něco bude.
— Winston Churchill
xy1

#7 Příspěvek od xy1 »

markoni píše:Jen mě to zajímá.Na netu vůbec chybí o tomto strojku mnoho informací nebo neumím hledat například jak to je s výstupem AV který je vyveden pomocí jacku 3,5 4 pol respektive zásuvkou ,nemohu se dopátrat na kterém pinu toho jacku je vyveden signál video :)

Ten APEBOX je vůbec vyvedený kousek. Počínaje uživatelským manuálem (na jediné stránce 8,5 x 12 cm, drobným písmem moudra typu " Nejprve zkontrolujte, zda je přijímač zapnutý", popř. "Pamatujte na správné zaměření ovladače na přední panel přijímače", přes českou lokalizaci ( např. EPG) až po přístup prodejce (jedna nejmenovaná firma z Ostravy - Muglinova). Napálil jsem se a objednal u nich (jako doporučené příslušenství!) redukci JACK 3,5/4p - 3x CINCH) - jak to dopadlo, je jasné z fotky. Při reklamaci kecy typu "to jste první, kdo to reklamuje, on to (rozuměno ten AV výstup ) nikdo nepoužívá ... . Naštěstí zvuk vyřešil převodník SPDIF/ 2x CINCH.
Přílohy
APEBOX 4 pin jack.JPG
APEBOX 4 pin jack.JPG
markoni
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od markoni »

Já taky bojuji s tím AV výstupem, já jsem si koupil jack 3,5 4 pol zvuk jde to jsou první a druhá pozice viz příloha ale marně hledám kde je video :twisted: :twisted: tak podle toho obrázku je tam potřeba speciální jack ? a když kde se dá koupit ? díky
Přílohy
jack.jpg
jack.jpg
markoni
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od markoni »

Pořád potřebuji tento jack viz odkaz https://www.tme.eu/cz/details/fc68122c/ ... ack/cliff/ ale stovka je přece jen moc a ještě doprava 8O nevíte někdo kde to koupit za menší peníz .U nás je krám do kterého posílám si kupovat součástky ale nedovedu po telefonu nebo ještě lépe jak popsat po telefonu tento typ ? jaké to má označení ? díky
Odpovědět

Zpět na „Příjem DVB-T, DVB-C, DVB-S, IPTV, FM a dalších“